Mer bitterhet jag måste dela..!!

Eftersom jag nu klagade så på männen häromdagen så känner jag att jag måste framföra mitt hat mot dessa brudjävlar till mammor som inte fattar var gränsen går.
Hur ska man få dessa mammorna att fatta dom inte har äganderätt om barn som dom gemensamt skaffat med en man.
Vad är det som gör att mammor alltid tror att dom är bättre för deras barn än vad papporna är.
För man är inte en grym mamma bara för att man har fött ett barn.
Man är en grym mamma när man förstår vad barnen behöver och mår bra av.
Och ett barn behöver båda sina föräldrar.
Så vad i helvete är det för sjuka idéer som så många mammor får för sej, när det kommer till att dom går isär med pappan?
Hur fungerar hjärnan på de mödrar som gör allt för att jävlas med sitt ex, så mycket att dom t.o.m nekar pappan umgänge med ett gemensamt barn, eller ens hotar med det.
Fatta ni inte att det är barnen som blir värst drabbade..?!

SÅ SLUTA ANDVÄNDA BARNEN FÖR ATT BRÅKA !!
Fattar ni inte hur mycket skada det gör...?
Ja absolut, pappan mår givetvis skit över att inte få träffa sitt barn, men hur tror ni barnen mår av att inte få träffa sin andre förälder?
För vad kan vara viktigare å tryggare för ett barn om inte mamma å pappa? 

Så länge mamman eller pappan inte har ett missbruk eller på något sätt är skadligt för sitt barn så finns det väl inte så mycket att snacka om.
Man är två om att skaffa barn, så varför är det alltid så att mamman är den som har en massa rättigheter.
Pappor är så jävla utsatta å missbedömda.
Å oj vad det gör mej upprörd..
För det finns så många riktigt fina pappor som verkigen vill vara med sina barn, men som inte får för att mammorna är arga å bittra.
Men sen när har barnen med en vuxenkonflikt att göra..?
Hur ska de mammor tackla sitt aggerande den dagen barnen undrar varför dom inte har en lika bra relation med sin pappa?
Det är ju ändå så att dom första åren i ett barns liv är då man bygger sina relationer baserat på tilit å kärlek.
Men det är vissa mammor så sjuka å tar ifrån sina barn bara för att kunna jävlas.
Asså snälla, tyck vad fan ni vill om varandra, men håll isär saker å ting tack.

Det är nämligen så att det vi sätter barnen till världen, då kanske vi oxå kan sköta det lite snyggt oxå..
Jag är kanske inte heller världens bästa mamma. För vem är egentligen det?
Men jag älskar mina barn å ser till deras behov.
Jag kan absolut bli trött å grinig på mina barn, precis som alla föräldrar. Det tillhör. Men att skada mina barn för att jag är arg på deras pappa skulle aldrig falla mej in.
Tvärt om..
Jag gör allt för att mina barn ska ha sina båda föräldrar!
Jag är väl medveten om att man "förändras" när man går isär. Oftas blir man bitter för att saker inte blev som man tänkt.
Men åter igen, det är inget barnet har med att göra.
Jag låter mina barn vara med deras pappa dom dagarna det är sagt, jag låter mina barn ringa sin pappa när som saknar honom, jag låter mina barn berätta om hur bra deras pappa är å jag pratar gärna om hur mycket pappa älskar å saknar dom när han inte är här.
Det kan inte vara så svårt att låta sina barn vara stolta över sina föräldrar..

Jag vet inte hur många som läser min blogg eller ens bryr sej, men jag hoppas ändå att jag nått fram till någon å fått den tänka om. För det finns tyvärr många föräldrar som ändå kastar bort sina barn, så låt dom pappor å mammor som vill vara en bra förälder vara det..
Och med dom orden tackar jag för mej, god natt !!


Bitterfitta!

Nä nu måste jag framföra min bitterhet.
För nån dag sen stod och diskade efter middagen och radion stod på, och jag lyssnade väl lite ointresserat tills en man ringde in, jag kan inte minnas vad han egentligen ringde in för, men jag reagerade när han helt plötsligt börjar prata om hur kvinnor är och inte är.
Ja, ni män har då alltid en massa å klaga på hos oss kvinnor, och det kan ju inte bottna i annat än avundsjuka. För ni kan ju uppenbarligen inte klara er utan oss.

Men om det nu ska vara sånt gnäll på oss kvinnor från er män så måste jag ju få ge er lite uppmaningar innan ni fortsätter, för det kanske är bäst att vara hyffsat felfri innan man gnäller så hejdundrans mycket på andra..

Så med egna och andras upplevelser kan jag ju bara undra om den perfekte mannen finns då.
För finns han som inte tror att han själv är guds gåva till kvinnan, han som ser sin egen del i hemmet, han som faktiskt ser kalsongerna som han igår kväll slängde på golvet, han som inte lämnar bromsspår i både toaletten å kalsongerna, han som fattar att hans flickvän faktiskt uppskattar att få blommor eller spontana presenter ibland, han som inte måste spela allan i trafiken eller på festerna, han som fattar att det inte är jätte trevligt att sitta å hångla mitt bland folk, han som inte tror att hans flickvän ska aggera hans nya mamma, han som fattar att analsex ändast gynnar honom, han som fattar att klittan inte är en skraplott, han som inte tror att vi kvinnor inte fattar allt, han som lovar en massa å sen tror att kvinnan ifråga kanske glömt av det, han som inte alltid måste ha sin hand mellan benen vart han än befinner sej, han som förstår skillnaden mellan porrfilm å verklighet, han som inte hänger upp sitt liv på endast flickvännen, han som fattar balansen mellan just flickvän å vänner, han som gärna gör nått för nån annan utan egen vinning, han som inte sitter å pillar sej i näsan å tror att ingen ser å sen smätter i väg busen hur som helst, han som inte biter på sina naglar å sen ska pilla in dom i delar på kvinnan som faktiskt råkar vara lite känslig, han som inte tror att sliskigt smicker tar en vart som helst, han som fattar att det inte är asball som tjej när man får en hand på oönskade ställen utan vidare, han som gärna överraskar med gulliga saker bara för att, han som inte måste stå framför polarna å snacka ner brudar för att vara häftigast i stan, han som förstår att det sårar mer om han ljuger än säger sanning, han som inte tror att alla tjejer går att få omkull, han som fattar pikar utan att låtsas vara korkad? Känner att jag inte behöver tillägga mer, även om listan kan bli betydligt längre än så här.

Så ni män har kanske en del att jobba med innan ni kan klanka ner på kvinnor som faktiskt fixar så jävla mycket mer än vad ni verkar se.
För jag vill gärna skaka hand med den man som skulle klara av allt en kvinna gör varje dag.

Då fick man av sej lite bitterhet idag oxå då. ;)
Tack för mej å god natt !!


RSS 2.0