Kanske dags för mitt bittra jag att trÀda fram igen ;)

Vad ska man sÀga..? ;)
Eller det Àr kanske inte sÄ noga om man tÀnker efter, men nÄnstans fÄr jag ju fÄ ut allt som stör mej dagarna i Ànda. Som om jag inte hade nÄtt bÀttre för mej.. NÀ, kanske inte. ;)

Mycket har ju hÀnt sen senars kan man ju kanske förstÄ utan att vara med i mensa..
SÄ att uppdatera ALLA mÀnniskor som inte gett upp hoppet om min blogg, Àr nog inte aktuellt.

Men jag Àr fortfarande jag, Ä det kÀnns rÀtt bra fÄr jag sÀga. ;)
Just nu njuter jag att vara hemma med min familj Ä inte ha nÄgra mÄsten. För jÀvla skönt fÄr jag sÀga.
Men som allt annat Àr ju det oxÄ snart över...
Snart Àr ju vardagen Ä klÀnger en i röven.. *Pust*
Kanske blir det tillbaka till skolbÀnken efter alla jÀvla Är utan den skiten, men det blir nog bra ÀndÄ. Kanske iaf..

Mitt nagelyrke har jag just nu lagt Ät sidan, hoppas pÄ att kunna komma igÄng sÄ smÄtt i början pÄ nÀsta Är. Men inget jag vet i nulÀget, vilket oxÄ suger en smula..

MÄste vÀl ta upp det Ànda alla pratar om just nu oxÄ dÄ. (dÀr mitt bittra jag kommer fram igen) ;)
Jag vill bara förtydliga att jag inte Àr ett kÀnslokallt monster till att börja med.
Men detta med norge.. Det finns inget annat Àn att sÀga att det Àr sinnessjuk Ä obegripligt!!
Men Àr det det Ànda alla mÄste skriva om pÄ facebook dagarna i Ànda..?
Det Àr vÀl inte sÄ att ingen fattar att alla sÀnder dom en tanke Ä hyser agg emot helvetets nya anhÀngare.. Men missade alla att det sker dagligen i sÄ jÀvla mÄnga andra lÀnder..? Inte fan sÀtter jag eller nÄgon annan deras flagga pÄ visningsbilden pÄ FB..
Nu rĂ„kar detta visserligen kanske beröra oss en smula lite mer. Det Ă€r ju Ă€ndĂ„ vĂ„rat grannland Ă„ i vĂ„rat norden. Å ja jag tycker det Ă€r skrĂ€mmande att sĂ„nt hĂ€r kryper allt nĂ€rmre oss. Men det Ă€r vĂ€l bara att stryka under att mĂ€nniskan Ă€r ett vidrigt as.
Men alla pratar ju faktiskt Ă€ndĂ„ sĂ„ ofta om att alla ska ha lika rĂ€ttigheter Ă„ samma möjligherter Ă„ bla bla bla. Är det Ă€ndĂ„ inte lite dĂ„ kanske dubbelmoral att bara prata om norge..? Eller Ă€r det sĂ„ att jag kanske Ă€n en smula lite kall Ă€ndĂ„..?


NÀ dags att byta Àmne kÀnner jag nog..
Jag har fÄtt mej ett nytt intresse, sitta pÄ balkongen Ä lösa korsord. För jÀvla avkopplande fÄr jag sÀga. Men tror att jag börjar bli en smula gammal.. Eller? PensionÀrssport för fan. Haha!
IgÄr satt jag iaf i vanlig ordning pÄ balkongen Ä löste mitt jÀvla kryss nÀr jag hör hur det börjar smÄ mulra lite lÀtt. *Mysigt*
Ropade ut min kÀre livskamrat som Àlskar detta vÀder, Ä sen stod vi pÄ balkongen hela familjen. NÀr det började avta en smula gick de andra in Ä jag vÀlte blicken ner i krysset igen, nÀr jag hör hur det kommer ett skyfall av dess like mot mej, ropade ut familjen igen, Ä dÄ sÄg vi det frÀckaste jag skÄdat regn messigt. Regnet stod som spön i backen Ä man sÄg hur det flyttade sej meter för meter allt nÀrmare oss, Ä innan jag visste ordet av det sÄ sÄg jag ut som om jag hade kommit ut ur duschen med klÀder och krysset i högsta hugg. ;)
Min 4 Âœ Ă„ring undrade vad alla dessa kraftiga möller kom ifrĂ„n egentligen. SĂ„ jag berĂ€ttade om Ă„skguden Tor som bor i asgĂ„rd, och att ljudet vi hör Ă€r nĂ€r kan slĂ€nger sin hammare. Hon blev bra impad att kan kunde kasta sin hammare sĂ„ hĂ„rt att alla hörde det. Sen kom ju frĂ„gan om det var lĂ„ngt till asgĂ„rd, Ă„ vad svarar man pĂ„ det, -nĂ€ det ligger la runt hörnet..? NĂ€, det blev en förklaring om att det nĂ€r en bit. Thea avvaktade ett slag tills hon tittade pĂ„ mej en gĂ„ng till med sina vackra ögon Ă„ frĂ„gar om vi inte kan Ă„ka dit Ă„ hĂ€lsa pĂ„ Tor Ă„ Oden Ă„ alla andra som bor dĂ€r. En till sĂ„n dĂ€r frĂ„ga som kan kĂ€nnas en aning klurig att ge svar pĂ„. NĂ€ min lilla snuttis det blir lite svĂ„rt, en dag kanske.. Ähm.. -Har du trĂ€ffat killarna mamma..? -NĂ€ dom finns igentligen inte, eller nĂ„tt sĂ„nt typ kanske. Dom Ă€r asagudar Ă„ det finns massa gudar som olika folk vĂ€ljer att tro pĂ„,  ingen vet vad en gud egentligen Ă€r.
Hon nöjde sej bra med det svaret. En stund.. Sen började resten, nÄtt som för mej kÀnns en smula kÀmpigt att min "bebis" vet nÄtt om. -Men om dom Àr gudar sÄ kommer vi ju dit en dag nÀr vi dör mamma, Àr Charlie i asgÄrd nu dÄ. (VÄrat marsvin som dog för ett tag sen)
-Det Àr det ingen som vet Thea, vissa tror att man inte finns alls mer nÀr man dör Ä andra tror att vi föds pÄ nytt hÀr, Ä nÄgra tror att vi kommer till andra uppmÄlade fantasiplace som ingen jÀvlen nÄgonsin sett eller kommer kunna berÀtta om. (Ja jag kanske hade lite andra ord i samtalet med min dotter..)
Thea sÀger dÄ att hon tror nog allt att vi alla ses en dag nÄn annanstans, kanske i asgÄrd kanske bara i himlen Ä att vi alla ska dö en dag.
Öööhm, jo korrekt, men hur fan vet hon det egentligen. Klok unge det dĂ€r ;) Haha.

Ja dÄ var det oxÄ sagt, Ä nu ska jag ta mej en dusch Ä sen kommer MÀÀÀÀd som jag inte sett sen allt för lÀnge. Kanon kul.
Å ikvĂ€ll kommer Majsan Ă„ Emma med nĂ„n form av överraskning. Det ska bli spĂ€nnande Ă„ se vad idioterna nu har hittat pĂ„. <3

Ha det gott alla övriga nötter. :)

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..đŸ€·đŸ»â€â™€ïž

RSS 2.0