50 dagar kvar till BF !!

Japp.. Dagarna går visst här trotts segheten.
Snart är han här min lille son. :-D Å det är den tanken som ändå får denna grav att inte kännas helt piss. Snart så, snart ska Thea få bli stora syster. Å hon kommer bli världens bästa stora syster tror jag. Tror hon kommer att känna sej så stor å duktig. :-) Det ska bli så kul å se. Men hon är ju ändå alltid min lilla flicka. Å man får allt se till att inte bli som vissa andra som skaffat barn nummer två, å sen glömmer bort den första dom hade. Nej, det ska aldrig ske här inte. Thea är min prinsessa oavsett om jag får 100 barn till. Ska absolut se till att behndla mina barn lika. :-) Visst kan man undra ibland vad man gett sej in på, dom där dagarna som ens lilla prinsessa förvandlas till ett litet troll som inte alls fick med sej sina öron, eller den där lilla sketongen som hör precis vad man säger, men bestämmer sej för att lägga upp ett flin å springa där ifrån. *Grr* Men det är sånt som tillhör, å som ALLA föräldrar upplever. Men ack så fult det är att erkänna att det inte alls är kul att vara förälder HELA tiden. Jag älskar att vara mamma, att skaffa barn är det bästa jag någonsin gjort, å utmaningen gör det hela roligt, men som sagt, man är inte mer än människa å ibland blir man trött å irriterad, å det blir barnen på oss föräldrar oxå. Haha, det räcker ju att bara se tillbaka på sej själv.. Det finns ju ingen som man kan hata så mkt som den man faktiskt älskar mest. Å jag å min mamma älskar varnadra massor, å min mamma är min bästa vän idag. Men oj vad vi har haft våra stunder, (å kan fortfarande ha) men det är ju det som är så fint egentligen. :-D För att hata måste man älska. Å jag älskar min mamma massor. :-D Å min fina lilla dotter är hela min värld, å det kommer min lilla Tonni oxå å bli, det är jag hundra på. :-D

Fredrik har ju oxå sin del i mitt liv, å han har verkligen kommit in i mitt liv å tagit mitt hjärta med storm.. :-D Han är så underbar å fin asså. Hade aldrig kunnat drömma om en man som han. Han är inte bara den jag vill dela mitt liv med av kärlek, han är oxå min bästa vän. Har aldrig känt en så äkta å ren kärlek för någon innan. Han gör mej så varm å lugn. Det är inte klokt egentligen, men innan jag träffade honom var allt stressigt JÄMT, men så kom han hit fredagen den 4:e April -08 och efter det har jag inte haft många bekymmer alltså. ;-) På den korta tid som vi har varit tillsammans så har det hänt så himla mkt.. Vi ska snart ha barn å jag älskar honom så djupt. Han är en så fin far till Thea. Han gör så mkt för denna lilla varelse. Å dom är så fina med varandra. Han är vad jag skulle kalla den perfekta mannen och pappan.


*Det finaste


Nää, han är kanske inte biologisk, men vad är en pappa på ?? Den som bara "pippat" till sejj ett barn å som sen inte bryr sej ett skit, eller den mannen som finns varje dag, som ger all sin kärlek, tröstar, å uppfostrar ?? Lilla Thea kommer alltid få veta hur allt ligger till, å jag vet oxå att hon älskar Fredrik som sin far. Hon går till honom precis lika ofta som till mej, hon blir helt överlycklig när han kommer hem från jobbet, å hon älskar att åka iväg å gå på Allum med honom ensam. För Thea är Fredrik precis lika mkt som jag är, å det är ju så vackert. :-D
Den biologiska har inte haft sitt barn sen den 21:e mars -08, de vill säga, snart ett år. Å på denna tid har han sett henne i typ en timme.. Han var dock inte speciellt intresserad av henne under den tiden.. Han satt med mej i köket, å under typ 10 minuter satt han med Thea på hennes rum.. Han sa oxå till Thea att han skulle komma ner en helg i månaden, och detta var den sista helgen i september och han har inte synts till en ända gång.. Han har under den tid frågat nån enstaka gång hur hon mår.. Och för typ två veckor sen skickade jag upp 3 st dagiskort på Thea. Den ena av Theas farbröder var den ända som tackade, Theas biologiska farmor har inte sagt ett ljud, å pappan sa inte heller ett ljud på nästan en vecka, tillslut så skriver han på msn å frågar varför jag inte sagt att hans dotter har hans hår.. Men skojjar du eller ?? För det första så är snuttan allt annat än rödhårig å ska jag tala om hur hans barn ser ut ?? Det är väl upp till honom å ta reda på saker å ting. Å jag finns med på dom flesta sidor på nätet, å min blogg är inte okänd heller, det finns asså MASSA ställen där han både kan titta på Thea å läsa om henne.. Blir så trött. Dom övriga i den familjen har inte sett Thea sen vi var i sthlm när Farmorn fyllde år den 13:e oktober -07.. Å det har inte kommit  många hälsningar där ifrån på den tiden. Det är så man blir rädd.
Jag skiter faktiskt i vilket egentligen, det gör mej bara ledsen att man kan behandla en så liten å underbar människa på det viset, men där är ju på dom själva det kommer att slå tillbaka. Vi har det ju toppen ändå, Thea har världens finaste pappa å världens finaste "farmor" å "farfar" !! :-D

Iaf..
I lördags hade jag ju min lilla deppdag, å i söndags tog vi det bara lugnt, med lite packande å sen en middag hos mina svärföräldrar. Så helgen var bra. :-D I måndags gick jag med snuttan till dagis, å sen gick Mia å hämtade henne. *Tackar* Mia gick sen hem en sväng å sen kom hon tillbaka å umgicks. :-D Å i tisdags lämnade jag snuttan igen, å sen kom Mommo å hämtade. Mommo stannade även denna tisdagen på fika å lite pippi titande. Thea var så riktigt gosig på sin mormor. *Gull* Men igår när jag skulle lämna henne, så kom jag inte ur sängen tackvare min värk. :-( Så Thea fick vara hemma. Å det var la lika bra det för snuttan hade lite feber sen under förmiddagen, men den gick över sen.
Mia kom förbi runt 12 oxå.. Vi satt å, hör å häpna, kollade på pippi å mös lite. Sen gick hon runt tre-frya. Å sen kom mannen hem. :-D Lagade mat å slappade. Å idag, ja jag sitter ju i soffan som vanligt å försöker underhålla min dotter på bästa sätt. :-D Men nu har hon fullt upp med att ta hand om sin bebis. (Ebba, min gamla docka) Hehe.


*Thea med mommos glasögon. Haha. Ser hon inte lite smart ut ongen ?? ;-)
 

*Pippimys med mommo


Nää, nu ska jag avsluta här.
Vi ska äta nått, å sen ska snuttan nana innan Gunilla å Göran kommer. För sen ska jag å älsklingen gå på föräldrargruppen. Får se vad min kära svärmor slänger ihop för mat idag. Tror det ryktades om korvstroganoff. :-)
Hoppas ni har orkat traggla er igenom denna hemskans långa text. ;-)
Å har ni det så kan ni ju ändå passa på å slänga in en kommentar.
Men skippa anonymiteten, det är bara pinsamt om nån trodde att jag skulle ta åt mej av en osynlig LITEN människa. ;-)


*Hon kommer bli en fin stora syster hon. Här har hon lässtund med Ebba :-D

Haha. Fan va ball !!

Jag måste nog vara den mest intressanta person som finns tror jag !!! ;-)
Folk är så himla nyfikna på mej att dom är inne å snokar över allt som anonym, å dom är till å med så fräcka att dom slänger till en anonym kommentar. Haha.
Pinsamt. Är man så liten att man inte kan stå upp för sina fräcka kommentarer, så kanske man skulle skippat kommentarerna oxå. Det är ju det sista jag skulle göra, att ta åt mej av en "Anonym" person. Haha.

Iaf, så är det en glad dag idag. Hormonerna slår ibland över å man får sina deppdagar, å då är ju verkligen allt skit. Man ser inget som faktiskt är bra.
Men så är det ju, å det har vi nog alla varit med om. ;-)
Har min fina Mia här nu, å i telefonen finns min kära vän Helena oxå. Som kvinna kan man ju göra fler saker samtidigt. ;-) Haha.

Ett litet tack till min kära syster å vän Catja som pysslade om mejj härom dagen när allt var jobbigt. :-D

Å så har jag ju världens mest underbara pojkvän. Du är så fin, underbar å äkta Fredik. Tack för att jag fått dejj i mitt liv. Du är världens bästa pappa. Vi älskar dejj stort. <3

Nää, nu ska jag umgås här, bloggar vidare vid ett senare tillfälle.
Puss å kram från hon som väcker erat intresse ;-)*Kärlek på högsta nivå*

Hum..

Vart ska man börja...
Det är lite mkt nu. Värken som knäcker en totalt, å så ensamheten.
Denna ensamhet har nog alla gravida känt av. Vet inte vad det är som gör det. Men så fort man blir gravid så försvinner alla runt om. Poff, poff, poff.. Sen när man väl fått den där lilla söta bebisen, då helt plötsligt kommer alla tillbaka..
Men jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så andra graviditeten oxå.. Men så blev det. Nu sitter man här ensam å dagarna bara sniglar förbi. -Snart är det över, låter allas kommentarer.. Vadå snart ?? Sätter er själva med konstant knäckande värk i en soffa, ensamna, så får ni ser hur snart snart verkligen är.

Idag är det lördag, och dom flesta laddar säkert för en fest nånstans. Men för mej är lördagen en ny vecka, och en mys pys kväll med min familj. Idag gick vi in i v.33, å nu är det BARA 55 dagar kvar till beräknadförlossningsdag. Kommer även denna gången att få en bokad tid för igångsättning. Å det blir ca 2 veckor innan, så det är ju skönt. Men det hade ju varit kul om jag oxå kunde få uppleva allt det där som alla andra gravida får uppleva. Att vattnet bara plötsligt går, att värkarna sätter igång å undran på när man ska åka in. Men det får jag bara fantisera om. Thea kom visserligen av sej självt, men då var jag redan inne på sjukhuset, så jag fick iaf inte uppleva det. Så nu hoppas jag på att Lilleman väljer att komma lite tidigare ändå, så jag får uppleva det. ;-) Men men, det är ju upp till honom där inne.

Under veckan har jag inte gjort ett skit. Thea började på dagis igen i måndags, så då gick jag med henne dit, å sen fick Gunilla hämta henne. Så gulligt av henne att ställa upp så. :-D I tisdags lunkade vi oxå bort till dagis, men då fick min kära mor gå å hämta henne. Tack så mkt mamma !! :-D Mamma stannade på en fika å sen fick hon stå ut med lite Pippi oxå. Haha. Har många gånger funderat på att "råka" radera pippi från datorn. Men det har jag inte hjärta till. Haha. Lämnade Thea på dagis i onsdags oxå, å då hämtade Gunilla henne igen. *Tack* Det är hemst jobbigt att behöva vara så beroende av andras hjälp.. :-( Men vad ska jag göra då.
Sen var det föräldrargruppen i torsdags. Så Gunilla å Göran kom hit å passade Thea medans vi var där. Dom lagade minsan go mat oxå. :-D Tack än en gång för hjälpen. Ni är verkligen den bästa farmorn å farfarn som ett barn kan ha. :-D

Har packat lite nu oxå.. Lite har jag allt hjälpt till. Hehe. Fredrik har fått bära ut massa skit till soffan å sen har jag suttit här å rensat å slängt å packat ner det som vi ska ha kvar. Tur att det är en så lätt flytt ändå.. Man behöver inte packa riktigt så noga iaf. ;-)

Har haft en riktig lip dag idag.. Är så känslig nu mera asså. Men det är väl ensamheten som gör det. Känner mej utanför.. Det är ingen som kommer hit, å det är ingen som frågar om jag vill vara med på något.. Fick iaf ur mej en del som jag gått å burit på idag.

*Hoppas du förstår istället för att bli sur å arg. Jag menar inget illa, å jag vill inte bråka heller. Behövde bara tala om för dej hur jag kände.. Du vet att jag älskar dej å att jag vill dej väl. Tvivla inte, utan känn efter i hjärtat. Å säg inte att jag försöker styra ditt liv. Det är bara orättvist. Jag tänker inte tvinga dejj att sitta å hålla mej i handen 24 timmar om dygnet för att du ska få vara eller inte vara. Det handlar inte om det. Men det sista har jag känt mejj bortglömd å mkt, mkt utanför. Vi har redan tagit allt det här nu, men bara så du vet så älskar jag dejj, å rollen är din, ingen kommer klara det bättre än du. Men lämna mej inte utanför nu bara för att jag är en gnällig tråkfitta. Oki..*

Sicken lipblogg det blev idag.. Jaja. Så är det ibland.
Ska försöka komma igång med bloggen igen. Men som sagt, det är lite mkt just nu.
Ha det toppen alla läsare.

              
*Mia fixar.                        *Gott med snö ;-)                *Klappar Attza                        *Snuttan 

       
       *Kollar Pippi                         *Thea hjälper till att packa ;-)

Bloggsemester

Nu är det verkligen på tiden att skriva igen..
Har inte riktigt haft ork att sitta här. :-( Det har varit lite mkt det sista.. Men nu tittar Thea på Pippi för hundrafemtiotolfte gången detta året, så då kan jag allt skriva lite här. Är lite trött på Pippi nu. Haha. Dag ut å dag in. Ongen hinner knappt vakna innan hon skriker, -PIPPIIII !! Hehe. Hon är för söt den lilla.

Så vad har hänt det senaste ?? Hum.. Inte så mkt. Har legat här i min soffa.. Har börjat må rätt piss asså. Det tar som fan på psyket att ha sån värk, å att behöva känna sejj som en fånfe i sitt egna hem.  Som min mamma sa här om dagen, -Ja du Sanne, nu vet du hur det känns för folk som får fotboja.
Mm, nu vet jag det, å jag kan säga att om det går så illa, så tar jag fan hellre fängelse än att mitt eget hem skulle bli mitt fängelse. För detta gör en hatisk för fan. Dörren är upplåst, men jag kommer ändå inte ut..
Fast å andra sidan, hade jag gjort nått som gjorde att jag skulle behöva sitta inne, så tar man nog hellre fotboja för barnens skulle.. Sitter jag i fängelse så får jag ju inte se mina barn så mkt.. Nää, vi skiter nog i bråttsligheten istället, det blev bara krångligt det här..

Men iaf.. I lördags var det kalas för min lille GUBBE som nu bara har ett år kvar till sin 30 års dag. Haha. Vad det kändes skönt å skriva. ;-) Tur att han inte är hemma å ser det just nu bara. Haha.
Det blev ett lugnt å trevligt kalas. :-D
Det är så skönt att familjerna funkar bra ihop. :-) Det kunde ju lika gärna ha hatat varandra, å det hade ju varit jobbigt. Lilla Mia var här å grattade oxå. :-D

              
*Hjälpa Pappa           *Packetöppning         *Thea snor packet...      *...å öppnar i smyg. ;-)

           
*Tårta                                    *Snygge Mia å Thea           *Kerstin å Gunilla               *Grabbligan


Under veckan har vi gjort några små utflykter för att jag inte ska välta väggarna här hemma. Vi var på BarnensHus i måndags, Thea fick en Pippi-Docka, å tack vare "kontakter" så fick vi den största för samma pris som den lilla. ;-) Sen var vi på Media Markt, å jag fick mej ett data spel.. Världens igentligen tråkigaste spel, men jag tycker det är skit kul. Men det var inte nog, för i tisdags åkte vi å köpte oss ett Nintendo Wii. Gud va skoj vi har här nu. Haha. Små barn roar sej lätt..

Ikväll börjar föräldrargruppen, å jag mitt smartskal har ju inte haft en tanke på att fixa barnvakt till Thea. Haha. Men min kära kamrat Helena ställer upp. *TACK*
Snö å vackert ute idag. Det gör mej bara så ledsen att jag inte kan ta ut henne så hon får springa av sej å åka pulka som alla andra. Men det är Helena oxå så snäll å gör. Dom ska tydligen ut å åka pulka å busa sen. :-) Det kommer Thea att älska.  Om nu snön får ligga så länge vill säga. :-S

Snart är det dags för flytt. Gaah.. Hur ska detta ens gå till ?? Jag kan ju fan knappt ta mejj ur sängen, så hur ska jag lyckas få ner ett helt hem i lådor ?? Å man ska ju inte tro att folk ställer upp hur som helst heller.. Jag begär ju inte att någon ska packa mitt hem åt mej, men man kan väl iaf fråga om jag behöver hjälp..
Åter igen. tack Helena för att du är så gullig.
Helena har sagt att hon minsan ska komma hit i nästa vecka och hjälpa mej så gott hon kan. *Du är en pärla*


*Thea kollar på Pippi å kan minsan ta på sej sin pjamas själv. ;-)

En liten hälsning till en viss dam: Allvarligt, nu räcker det. Nu är det ganska precis 2 månadersen "det" hände, å du håller fortfarande på. Å Så sent som iförr går så pratade jag med en kamrat å sa, -Nää, nu har hon äntligen tystnat, men det har det gjort förr, å varje gång det har varit tyst i mer än 2 veckor så kommer nästa grej. Å mkt riktigt, idag kom nästa grej.. Att du ens orkar. Jag har gjort klart för dej att jag aldrig kommer att kunna förlåta dina hemska ord, å att jag aldrig vill ha med dej att göra. Men du måste ju tydligwn tycka så mkt om mejj å intriger så som du håller på å pockar på min uppmärksamhet. Men jag säger det igen, jag kunde inte bry mej mindre om en människa än vad jag gör om dej, å jag skiter i dina lögner, å din skit.. Lägg ner nu å ta å ta vara på det lilla du har kvar istället för att ödsla bort det oxå. En grej till å jag kommer att göra en polis anmälan mot dej för ditt kränkande beteende, å dina trakaserier.. Jag har mitt å orkar inte med ditt med. Jag har allt sen den 11:e November sparat..  Nu vet du det. Tack å åter igen, Adjö

Vecka 31 är snart slut nu oxå. Så snart kommer min lille pojk. :-D

*V.31


Nää, nu ska jag klä på min skrutta å gå ner å möta Mia så Thea får röja en liten stund i snön tills ikväll iaf. ;-)
Hörs snart igen..
Kramkram på er mina kära läsare. :-D

Andra dagen på året !!

God kväll mina kära läsare. :-D
Första gången man skriver i bloggen i år då. Hehe.


*Underbaringen i sin nyårsklänning


Hade en helt underbar nyårsafton. Var hemma å slappade till en början, å sen åkte vi till mina kära svärföräldrar, var väl där vid fem. Fick mej en hormonöverdos eller nått precis när vi kom fram, så jag satt kvar i bilen å bara grät å grät i typ en timme. Fråga mejj inte varför, för jag har fortfarande ingen aning. Haha. Samlade iaf ihop mej å gick in. Men så kom underbara Gunilla fram å såg på mej, frågade hur det var å så kramade hon om mej. Aa men visst, då bröt jag ju ut i gråt igen. Haha. Faan vad jobbigt det är när man inte själv har en aning om varför man lipar som ett slaget barn eller nått.

Iaf, sen var det dags för middagen. Det var kanon mysigt, sen käkade vi MASSA chokladpudding å grädde. *Mums*
Satt å tjötade å hade bara trevligt. La Thea en stund, väckte henne igen vid halv tolv. Hon tyckte nog att vi var bra tokiga som drog upp henne mitt i natten. Hehe. Så gick vi ut å sköt iväg några raketer å drack champanj. Jag å Thea surplade i oss lite jordgubbschampanj. Smaskens. :-D
Sen gick vi in å åt lite ost å kex. Thea fick vara vaken till typ ett eller nått, sen la vi henne igen.
Vi vaknade inte förens vid tio, åt frulle vid elva, å sen gick vi alla å la oss igen.. Sen stack jag å älsklingen iväg till ica i landvetter å lämnade skruttan hos sina farföräldrar. Dom hade haft jätte trevligt. Thea å Gunilla hade varit ute på en promenad i kylan. :-D
Åkte hem vid nio typ..

                        
*Thea nyvaken              *Myskillen                      *Godingar                      *Svärmor

            
*Klubba är gott           *Sötnos              *Nu är jag redo

      
*Haha, pannlampa     *Gamleman

         
*Dane å Freddan                   *Pang                          *Thea dricker med ;-)         *Tomtebloss


 


*TittutSov knappt nått inatt. Hade så ont i morse att jag grät ju... Orkar inte med denna värk. Så tråkigt att hålla på att gnälla så här oxå. Men vad ska man göra då ??
Iaf, har bara legat på soffan hela dagen. Thea å Fredrik stack iväg till allum en sväng förut. Dom var på ica å handlade inför Freddans lilla kalas imon, å så hade dom shoppat kläder till Thea. En tröja med Pippi på, ett par strumpor med pippi oxå, å så två andra strumpor. Thea är galen i Pippi asså. Haha.
Å så hade min fina köpt 10 röda rosor till mejj oxå. *Rörd* Så fin du min stora kärlek. Älskar dejj så otroligt mkt. :-D*Tack min älskling :-DNää, nu ska vi kolla på Pippi *IGEN* Thea står här brevid mejj, -Mamma, ässe, Pippi.
Det betyder asså då, -Mamma jag är ledsen, jag vill se på Pippi. ;-)

Joo, jag har ju faktiskt lekt frissör här idag.
Klippte Fredrik å Thea :-D
Känner mej riktigt stolt. Haha.


*En trött sessa, i nya frillan. Men den syns ju knappt på bild..       


Hej på er.
Glöm inte kommentarerna nu.


RSS 2.0