ups!

Jag är här och river upp lite så URSÄCKTA röran JAG bygger om!

Jag är rädd..!

Jag har ganska länge känt att jag kanske borde snygga till min blogg en smula.. Den är verkligen inte så vacker alls faktiskt. Haha!
Men när jag gick in på flikarna där man ändrar utseendet så kände jag ganska direkt att det var dags att vända igen. ;)

Istället drog jag en livlina!
Men just nu känner jag att jag är lite rädd. Min livlina har just nu fått lösenordet till min blogg.. :-0 Hahaha. Jag väntar mej nästan vad som helst här inne senare i afton.
Jag tror absolut att min livlina kommer att fixa utseendet på bloggen helt kanon, men mongo som hon är så kan hon lika bra få för sej att lämna bara ett litet, litet spår efter sej innan hon går. ;)

(Fan detta är ju asbra jöh, nu kan jag ju blogga om vad fan jag vill senare och sen är det ju bara att skylla på MÄÄÄÄD)
Mohahahaha!


Nädå detta ska nog gå bra.. *Biter på naglarna* ;)

I lööööv juhuu Määäd!

Kolla in mitt alldeles egna lilla mongo vettja. ;)
http://madelli.blogg.se


Men vad fan..

När ska jag orka/hinna göra om mina hemska naglar tro..?! Det är ju fan skamligt att man går omkring med fransk manikyr och världens utväxt när man är utbildad nagelteknolog! :-/

image description
Jisses så hemska!

Men jag får nog ändå säga att för att ha suttit sen den 20e april så är dom faktiskt rätt okej. Inte snygga! Men jag har ju inga släpp och alla naglar sitter ju där dom ska. :)

Ska nog se om jag inte skulle kunna sätta mej i morgon eftermiddag/kväll kanske. Frågan är ju bara den samma som alltid..vad ska jag ha för färg..?!
Man gjorde det ju inte precis lättare för sej/kunderna när man gick och fick glittermanin och köpte allt man kunde hitta. Hahaha!
Fast ska jag inte sätta mej förrän i morgon kväll så har jag ju en stund på mej att komma på vad ska välja. ;)
Förslag kanske..?

Nu tänker jag i alla fall läsa lite innan det är
dags att stoppa sniglarna i sina sängar. :)

Hej än en gång!


 

 


Sicken kille!

Jag hade verkligen räknat iskallt med att jag skulle få typ sju påsar med nerkissade kläder hem och att Tonni skulle ha blöja på sej när jag hämtade honom. Men icke! Ingen blöja på och bara tre påsar. :)
Min duktiga, duktiga kille!! <3

Och Thea var så duktig i morse! Inget tjafs om kläder och hon gick jätte bra hela vägen till dagis utan att jag behövde tjata en enda gång. :)
Så det blev minsann en liten uppmuntrings-medalj var när vi kom hem. :)

Tänkte på detta med att vara blöjfri..
När får man liksom säga att ungen är blöjfri? Efter en vecka, en månad eller helt enkelt direkt när man bestämt sej för att inte sätta på barnet någon blöja mer..?
Rent tekniskt så har ju Tonni varit "dag-blöjfri" i två dagar nu. Så hur gör jag om jag skulle få frågan om min son är blöjfri, ska jag svara ja då eller måste man liksom försvarar att man ryckte blöjan härom dagen och att det fortfarande är lite osäkert med svaret på den frågan?
Inte för att det egentligen spelar någon som helst roll, för jag hade nog svarat att han bara varit utan blöjan på dagtid i några dagar ändå. Men tanken slog mej ändå, när är man liksom officiellt blöjfri..

image description

Nu ska jag sätta igång med maten och snart kommer maken. :)


Klar..?

Nu är min berättande uppsats än en gång klar. Så nu får hon fan vara nöjd, läraren! ;)

Helvete vad det var svårt att ge berättelsen en titel då.. :-/ Men det slutade med att den fick heta,
"Kniven som vände".
Haha! Det lät det va..?! ;)

image description

Nu väntar jag bara på Majsanbajsan som ska läsa igenom den innan jag skickar in den, och sen kan jag i alla fall stryka den punkten från listan. :)
Ja'a sen är det bara det sista i boken, muntlig och skriftlig recension om den och en samhällsuppgift kvar. :) Får väl säkert lite småläxor till i engelskan kan jag väl tänka mej, men sen är i alla fall denna terminen avklarad. Gött!! :)
Helvete vad stolt jag är över mej själv. Hahaha! Trodde aldrig jag skulle palla en hel termin eller att jag skulle klara allt så lätt som jag ändå har gjort. :-/ Heja mej!

Ska väl ta och försöka läsa några sidor innan Majsan kommer hem efter promenaden med lilla Tilly.
Så adjö än en gång. :)

 


Plugg, plugg, plugg..

För första gången på hur länge som helst var vi i tid till dagis idag. ;) Ändå klev vi upp lite senare än vad vi borde gjort.. Fantastiskt får jag säga. Haha!
Det var nog för att allt kändes så bra i morse som gjorde att det gick så lätt.. :-/ Barnen sov till halv åtta, (Thea fick jag väcka) så jag hann duscha och göra mej klar i lugn och ro och sen var det bara att ta en snigel i tagen. Himla smidigt! ;)

Nu får vill hålla tummarna för att Tonni fixar detta med toalettbesöken idag. Jag gissar dock på några olyckor, men det tillhör ju så här i början. ;)
Hemma går det jätte bra, bara man påminner honom emellanåt. Men på dagis är det nog svårare att känna efter själv och för fröknarna att komma ihåg att påminna.
Tänker att det nog kommer att gå bättre för varje gång han kissar på sej också, eftersom han tycker det är så obehagligt varje gång han blir blöt i fillingarna. ;)
Men han är ju lite för lik sin mamma med bekvämligheterna, och det är klart att det är bekvämt för honom med blöja så man slipper tänka på att man ska på dass titt som tätt. ;) Men det är bara att börja vänja sej. ;)

Sket i att gå till skolan idag. Kände att det är för mycket att göra. Saker som jag inte kommer kunna koncentrera mej på där. Så nu ska jag sätta igång med min berättande uppsats och sen ska jag fortsätta läsa om det blir någon tid över. :)
Så hej me er på en stund. ;)

 


Snark!

Gottegris! Bredvid mej ligger det en lien 3 årig pojke och snarkar för fullt. :)
Min lilla gosing. <3
Jag hatar att väcka min barn. Det känns så jävla onödigt liksom. Dels för att dom är så fina att ligga och titta på och sen för att jag anser att sömnen är så viktig för dom. (och så kan jag ju sova lite till om dom nu gör det.) ;) Det känns typ lite som om man tigger efter en bråkig/jobbig dag när man stör deras sköna sömn..
Men "plikterna" kallar ju så vad ska man göra..?

Nu är det nog dags att sätta punkt, gå upp, väcka mina små sniglar trots allt, göra oss i ordning och bege oss till dagis.
Och idag ska Tonni få gå till dagis utan blöja. :-0 Hjälp! Haha. Han är ju jätte duktig när jag säger att han ska prova att vara utan blöjan en stund hemma, fast han vill helst inte. :-/ Men igår lovade Tonni Ragnar att han skulle sluta med blöjan.. Så vi får väl se hur detta ska gå. Jag packade en påse full med kalsonger, byxor och strumpor igår. Hahaha. Dagisfröknarna trodde att detta skulle gå kanon, men jag känner allt min bekväme, snurrige son! ;) Detta kan verkligen gå hur som helst. Hahaha!

Nä, dags att sätta fart!
Hej hej.

image description

 


Hahaha!

Det var väl änna naivt att tro att det skulle bli någon läsning innan jag skulle lägga mej. ;) Om det nu var någon som trodde mej i förra inlägget då vill säga. Haha!
Bättre lycka nästa gång helt enkelt. ;)

Nä nu ska jag i alla fall nana, och förmodligen ni också, så därför önskar jag er nu en riktigt god natt!
"Ses" i morgon. :)

image description

 


Jaavla shiiit

Gah vad trött jag blir på mej själv ibland asså! Jag skulle ju plugga ikväll jöh.. Men vad hände med det då..? Ingenting. Pust!

Förut så kändes det verkligen som om jag på riktigt skulle fått gjort massor innan det var dags för sänggång i afton, men sen fastnade jag ju givetvis med massa annan skit på internet (som vanligt..) och nu är motivationen och orken som bortblåst. Gah säger jag bara!
Och i morgon förväntar sej min svensklärare att jag ska har gjort klart min berättande uppsats, läst ut min bok och påbörjat min skriftliga redovisning av boken..
Den berättande uppsatsen tycket jag personligen att jag var klar med redan första gången jag skickade in den, och jag fick i och för sej skit bra kommentarer om den, men så vill hon tydligen att man ska skriva i process och därför så ska man då göra om lite här och var.. Och sånt kan fan inte jag. Jag skriver samtidigt som jag tänker och det blir oftast bra då, men jag kan liksom inte gå in och ändra lite här och där i efterhand, då låser det ju sej bara eftersom tanken om det jag ska skriva inte finns där då.. Så tack vare hennes jävla processkrivning så kommer jag ju behöva skriva om alltihop.. Vilket i sin tur resulterar i att jag skjuter på det och stör mej på henne och uppgiften..!
Min Bitterfitta-bok har jag fortfarande bara kommit halvvägs i. Att få tiden och lusten att räcka till till att sitta och läsa är inte det lättaste med två små sniglar och en massa annat skolarbete som ska göras + att hemmet ska skötas och lugnet ska prioriteras någonstans också..
Jaja, det löser la sej. Kan nog hinna göra eller läsa lite i morgon på morgonen efter jag lämnat barnen på dagis. ;)

Nu är det snart dags för Big Brother skiten också. Ska bli förbannat jävla skönt när det är slut på söndag. ;) För det går ju inte att inte titta så länge det visas. Hahaha. *Trams!*
Kanske kan jag få läst lite innan jag somnar sen också. (Om nu någon eller ens jag själv trodde på det där..) ;)

Äh skit på er!
HejHej! :)

 


Trööökväder!

Men jag tänker minsann sitta på balkongen en liten stund ändå! *Sätter näsan i vädret* ;)
Ska snart börja med maten, men tänkte att jag skulle läsa några sidor i min bok först. :)
(Och skriva några rader här också då..) ;)

Läkarbesöket med Tonni gick bra. Eller bra och bra det var ju ingen undersökning så precis. Men hur som helst, Tonni blev jätte glad när Ragnar kom ut i väntrummet och hämtade oss, sprang fram och kramade honom.
Egentligen ville jag också göra det, men det hade nog blivit en smula underligt då. Hahaha! Så jag sket i det. ;) Men han är världens bästa farbror denna läkaren asså!

Nä, nu får jag fan skita i detta också och sätta igång att läsa istället. ;)
Så hej så länge!


image description
Så här fin är himlen här.. :-/

 

 


Lunch

Då var man hemma igen. Sitter på balkongen och äter en god sallad och pratar med Helena. :)
Snart ska Tonni äntligen till världens bästa doktor-Ragnar. Tonni har tjatat efter honom hela morgonen. Hahaha!

Nu ska jag äta färdigt och tjöta klart. ;)
Hej me er!

 


Soligt!

Åh nu är det ju jätte gott väder ju! :)
Sitter med Sarah och njut i solen i några minuter innan det är dags igen. ;)

 


Gäsp!

Gäsp, gäsp, gäsp,.! Trött som fan! Men inget halsont i alla fall. Just nu känner jag ingenting faktiskt. Inte mer än tröttheten då förstås. ;) Men den finns ju alltid här på morgonen när man måste gå upp. :-/

image description

Vädret är minsann blandat idag.. Pust!
Hur kunde det gå från värsta asvarma sommaren till kallt, blåsigt och tråkigt över bara en natt..?
Åh, vill ha mer fina, varma, goa sommardagar!!!

image description image description

Snart ska jag ju upp oavsett hur jävla trött eller inte jag är..och sen till skolan och sitta med engelska hela förmiddagen.. Därefter ska jag, Fredrik och Tonni åka till Ragnar. Världens bästa läkare! :)
Han är för jävla bra mot oss, men framförallt, han tar Tonni så jävla bra! Bättre än mej ibland. Hahaha! ;)
Får inte glömma att säga till Ragnar att jag vill att vi ska kolla om Tonni är allergiskt pollen. Det verkar ju i alla fall så. :-/

image description

Nämen va fan, dags att gå upp..
Ha en bra dag.
Hej så länge allesammans! :)

 

 


Nej!!

Nu känner jag hur förkylningen smyger sej närmare och närmare.. :( Igår kväll kändes det som om det faktiskt var en förkylning på G, men det var så lite så det kunde lika gärna varit inbillning eller bara att man var jävligt trött typ.. Men idag, och ikväll framförallt så är det fan allt annat än inbildning. :(
Åh, jag som blir så ynklig när jag är sjuk också. ;)

image description

Åh min fina, goa man åkte minsann och köpte glass till mej nu när jag är så "döds sjuk" ;) Snällt va!?!
Han är bara bäst min Fredrik! <3


Nu ska jag krypa ner i min säng, hosta, äta Ben & Jerry's och lästa lite i Bitterfittan, och sen ska jag sova och hoppas på att förkylningen är borta i morgon när jag vaknar. ;)

Sov gott allesammans!

 

image description

 


God afton!

Sitter på balkongen med min bok/iPad och en kopp te. För jävla härligt får jag säga. :)
Barnen sover och Fredrik är ute och cyklar en liten sväng. (han kommer nog vilken sekund som helst)

Kan inte riktigt släppa dokumentären. (Skrev om i förra inlägget)
Eller det är väl inte så mycket dokumentären som jag har svårt att släppa utan mer det som den påminde mej om..
Alla har vi väl mer eller mindre upplevt något (i alla fall för en själv) jävligt kämpigt här i livet. Och dokumentären påminde så mycket om mej och mitt liv fast ändå så olikt på många sätt. Men sveket och ignoransen var ungefär den samma. Och det var väl just den insikten av att det trots glappet på 20-30-40 år så fungerade det lika jävla kasst och fortfarande än idag..
Det får mej att fundera på om det kanske är lika bra att i förebyggande syfte redan nu börja vässa stridsyxan. För jag betvivlar ju att systemen kommer att ha förändrats ett piss om 10-15 år om mina barn skulle falla utanför ramarna. (Vilket man givetvis hoppas att dom inte ska göra..) ;)

image description

Nu känner jag mej återigen lite som den bitterfitta jag är. ;)
Och det var ju för roligt när min svensklärare gav oss uppgiften att läsa en bok och skulle fråga varje elev vilken bok man skulle läsa, när jag givetvis svara högt och tydligt att -ja jag får väl välja en bok som passar mej bäst då, Bitterfittan kanske..
Ska ju bara tillägga att min lärare är en äldre, liten och tanig kvinna som förmodligen aldrig har tagit ett fult ord ur sin mun.. Så i samma sekund som jag helt ogenerat valde just den boken och bara sa det rakt ut i luften så riktigt såg man hur hon häpnade lite, vände ner blicken i sina papper och skrev upp vilken bok jag skulle läsa. Lite senare, innan vi skulle sluta så sa hon folks namn och vald bok (av någon anledning) och när hon kom till mej sa hon bara, -ja då läser du den då ja.
Hahaha. Gú så roligt det är att göra folk lite obekväma ibland. ;)

Men nu ska jag fortsätta läsa min Bitterfitta-bok. ;)
Så hejsvejs!

 


Dokumentär

Det var inte alls tråkigt på samhällslektionen idag. :)
Vi fick kolla på en svensk dokumentär om en kille som hamnat lite snett i livet som det så fint heter..
Den var himla intressant får jag säga och mycket kände man ju igen både från sej själv och från andra man umgåtts med under åren.
När vi hade tittat klart på ena delen, (ska se sista delen på fredag) så fick vi prata lite om våra reflektioner och "sammanfatta" det vi just sett.
Detta var väl första gången sedan vi hade lektioner om massmedia som jag verkligen pratade och diskuterade. ;)

Killen som dokumentären handlade om växte upp utan en pappa, och mamman var väl kanske inte direkt den bästa hon heller. Han började tidigt med hyss som snabbt blev större och större. Droger, våld, inbrott, gäng osv..

Det som stör mej lite är att man alltid tar upp ämnet "problembarnen" där familjeförhållandena inte är dom bästa och för att sen skylla på det. Och självklart är det ofta så att barn som inte har det bra hemma oftast faller i fel "mönster", men det är ju faktiskt inte alltid så att "problembarnen" kommer från en trasig familj.. Jag vet flera som haft två stabila föräldrar och har haft jätte bra hemförhållanden där det ändå gått åt helvete.
Och för min egen del så hade jag det inte alls dåligt hemma. Min mamma har alltid varit konsekvent, haft humana regler, (även om jag kanske inte tyckte det då) ;) vi har alltid haft en ärlig relation och varit öppna hemma.
Sen visst, relationen mellan mej och min pappa var kanske inte alltid den mest fungerande, och det påverkade mej säkert en hel del att han inte alltid fanns där. Men mamma fanns alltid desto mer.
Jag har sett min mamma berusad, inte full, men berusad kanske två-tre gånger och det i vuxen ålder. Jag har aldrig sett min mamma röka en enda cigarett, ändå började jag röka, drack som fan i tonåren, var ute om nätterna, sket fullständigt i mamma och hennes regler, gjorde hyss, åkte polisbil, sket i skolan osv.. Det enda jag verkligen aldrig gjorde var att ta droger. *Klapp på axeln* Även om jag nu umgicks väldigt mycket i dom kretsarna dock.. Men det var något jag aldrig ville sänka mej till, drogmissbruk..
Så hela sanningen till bråkstakar osv, ligger inte alls alltid i dåliga hemförhållanden även om det väldigt ofta gör det, självklart..!

..för att återgå till dokumentären då så tycker jag att sånt är otroligt intressant att se. Och man får ytligare vatten på sin kvarn att det alltid har varit och förmodligen alltid kommer att vara så jävla platt från vuxenvärlden och myndigheter.
Det är fan skrämmande att ha varit med om och att se att dom man trodde skulle finns och kunna hjälpa istället bara står och tittar på eller "skickat vidare" problemen.
Inget barn/tonåring vill ju egentligen vara hatad eller leva ett sådant liv, och jag tycker det är under all kritik att vuxna inte se och förstår att det fan bara är ett rop på hjälp om att något är riktigt jävla fel. Man kanske bara inte kan förklara eller be om hjälpen. Istället agerar man för uppmärksamheten och hoppas att någon ska fånga en och hjälpa.
Det som händer när vuxenvärlden inte ser eller förstår är ju som att säga -fortsätt du din trasiga djävul. Och vad gör man som barn/tonåring när ingen förstår eller tror på en, jo man skapar sej en "farlig" identitet istället. För just där och då är det kanske det enda som man känner sej trygg med.
"Anses jag farlig så äger jag i alla fall någon form av respekt.."

-Vakna för helvete och anklaga er själva istället när ett barn tillåts "hålla på" år efter år, för det är faktiskt dom blinda förebilderna, myndigheterna, skolpersonalen och ibland föräldrarna som skapar en ung brottsling!

image description

*

Nu ska jag traska bort och hämta min lille son på dagis och sen ska vi gå hem till Sanna och hennes små troll. Thea ville nämligen följa med Sanna hem när hon hämtade Jia. :)

Så tack för mej så länge. ;)

 

 


På väg..

..till skolan för lite samhäll. Spännande att se vad vi ska börja med nu. Gah, tycker det är sååå tråkigt. ;)

image description

Morgonen blev kaos.. Sena till dagis, (som vanligt..) och när jag väl kom fram till dagis så upptäckte jag att jag hade glömt min väska hemma. Så det var ju bara att gå hem och maila läraren att jag inte hann komma idag. ;)
Det gjorde väl i och för sej inte så mycket eftersom jag bara ska läsa min bok just nu, och det har jag faktiskt fått gjort. :) *Kors i taket, va!*
Haha! Den är ju helt fantastisk min Bitterfitta-bok, och jisses vad man känner igen sej. ;)

Så som sagt, ner och se vad samhällsläraren har att säga, sen hem och fortsätta läsa och sen knalla bort till barnförvaringen och hämta mina små sniglar. :)
Vad ska man hitta på för middag sen tro..? Något med köttfärs i alla fall.. Äh vi får se vad det blir. ;)

Nu är det dags att sätta punkt.
Hej så länge! :)


Morgon..

Idag är jag inte sugen alls på att gå upp faktiskt. :( Vill bara ligga i sängen och gosa men min små sniglar hela dagen.. ;)
Tonni ligger bredvid mej nu och småsnarkar en smula, och Thea ligger inne hos sej. :)

Tråkigt jävla skitväder idag. :(

image description

Men jag får väl önska er en god morgon i alla fall. ;)
Nu ska jag upp och göra mej i ordning.
Vinkivink. :)Nämen!

Oj vad hände här..?! Har läst värsta mycket. (I alla fall mycket för mej..) ;)
Jag hatar att läsa och därför läser jag aldrig böcker, men nu har jag en uppgift i svenskan att jag ska läsa en roman och sen ska man göra en muntlig och en skriftlig recension av skiten.
Har skjutit lite länge på denna uppgiften eftersom jag då inte tycker att det är kul att läsa, men nu börjar det liksom bli lite bråttom. ;) Så från ingenstans har jag nu läst nästan halva boken! :-0 Hahaha!

Men jag valde ju också en bok som passade mej som handen i handsken. ;)
Bitterfittan såklart! Hahaha!

image description

Nu ska jag glo lite på skit Big Brother och sen ska jag gå och lägga mej och se om jag kan läsa lite till innan det är dags att sova ett par timmar. :)

Natti Natti gott folk! :)

 

 


Klart..

Då var skola, dagishämtning, gårdshäng, duschning av barn och middagen avklarad. :)

Det hade gått jätte bra för Thea på dagis idag. Inga konstigheter alls. :) Och det känns ju kanon. Dock har man ju än en gång fått bevisat att allt handlar om "den där" fröken. Trist med sån personal rent ut sagt. Men det finns kanske en anledning till att hon är "sjukskriven" ett par veckor. :-/

Funderar på om jag kanske ska plugga lite innan det är dags att lägga mina små sniglar. :)
Vi får väl se hur det blir med den saken. Hahaha.
Och i morgon ska det ju regna också ja.. Det suger! Men vad fan ska man göra åt saken. ;) Det är ju bara att "gilla" läget ett par dagar.. Hua.

Men va fan, hej me er! :)

Haha! Riktigt ful är han Mr. Grass ;)

 


Skoltime

Då var mötet avklarat och jag har hunnit vara alldeles ensam hemma en liten stund. ;)
Snart kommer Sarah och hämtar mej så jag slipper ta bussen hela lååånga vägen till skolan. ;) Hahaha.

Och sen blir det till att stressa hem och hämta barnen. Eller kanske inte.. Om Sarah ska hem efter skolan så kör hon väl hem mej och då blir det ingen stress. ;)

image description

*

Åh vad det kändes bra att Thea var så glad i morse. :))
Hatar att se att hon inte mår bra. (Självklart..) Men man ska väl inte ropa hej ännu, jag släpper ju liksom inte tanken och oron.
Men att "den där" fröken inte är där just nu lindrar ju i alla oron något fruktansvärt. :)
Nu är det ju bara några veckor kvar innan Thea ska ha sommarlov och sen så, sen är hon ju tillbaka på den underbara avdelningen igen. :)
Ska bli riktigt spännande att se hur Thea är när man hämtar henne sen. Men så glad som hon var i morse så är det säkert bra. :)

image description

Nä nu ska jag fixa lite innan Sarah kommer.
Hej så länge. :)

 


Lämnat

Har nyss varit och lämnat mina små sniglar på dagis. Det gick hur bra som helst. :)

Igår kväll när Thea ville komma hem så försökte jag på ett smidigt sätt att tala om att den där fröken som är som hon är inte kommer att jobba på ett tag, och så fort jag sa det så kunde hon tänka sej att gå dit tills hon skulle få komma tillbaka till Tonnis avdelning efter sommaren. :) Så idag skyndade hon sej till och med till dagis och när vi kom fram så sprang hon fram till en av fröknarna och kramades.
Det kändes kanon. Min Thea är tillbaka. :)

image description

Nu ska jag snart åka ner till Sävedalen och möta min man och så ska vi gå på ett möte, och där efter ska jag till skolan och bättra på engelskan. ;)

Hej så länge. :)


Fulefan!

Asså jag hatar våran takfläkt så jävla mycket, oftast. ;)
Den är så brutalt jävla vrål-ful! Den har ju alla hemska detaljer som en takfläkt kan ha. Haha!
Men..om ni bara visste hur tacksam jag är för skiten just nu. Jag hade fan dött i värme slag för flera dagar sen om det inte vore för fulfläkten..

Nu ska jag försök hålla upp ögonen i mer än två sekunder, så jag kommer upp. ;)
Hejhej och god morgon!

 

 


Ledsen!

Nu ringde min lilla prinsessa för en liten stund sen och grät tokmycket. :( Hon ville hem till mamma, pappa, lillebror och sin säng. Så det var ju bara för Fredrik att hoppa in i bilen och åka för att hämta henne.

Usch vad det skar i hjärtat att höra henne så jätte ledsen. :(
Mammas lilla snigel..! <3
Nu får vi se hur vi ska lösa veckan här bara.. Men som sagt, det får lösa sej bara. :) Det är ju som man brukar säga, -Problem är ju till för att lösas! ;)

image description
(Julafton 2010)

Nu ska jag fortsätta kolla på BB Live och invänta min lilla snutta.
God natt än en gång. :)


Kvällen är här igen.

Då kom kvällen ikapp igen då ja.
Thea har åka, Tonni sover och i soffan sitter vi. ;)
Åh vad jag kommer att sakna min lilla snutta. Förutom på morgonen dock.. Kan säga att det var för jävla gött att bara ha ett barn att bråka med när man är stressad som fan till dagis/skolan. ;)
Äh skämt-o-sido.. Eller nä det var väl inget skämt egentligen. Hahaha. Men ändå. ;)

image description

Snart börjar Big Brother Live och sen ska jag sova. :)
Hej och god natt allesammans!

image description

 


Glider

Värsta glidardagen idag. ;)
Har suttit på balkongen och myst hela dagen. Inte ens har jag kommit in i duschen ännu. Haha. Men snart så. ;)
Sen kommer mamma hit och fikar lite, och senare kommer svärmor och hämtar tösen igen. Hon vill inte alls tillbaka till dagis förrän hon får börja på gamla avdelningen igen. Så därför får hon vara hos farmor denna veckan också. :)
Tråkigt att vara ifrån henne så mycket nu bara, men det är ju viktigast att hon mår bra i alla fall. <3

image description

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen ska jag ta med mej Theafisen ner till torget och köpa lite bullar eller något och en blomma till mor. :)

Hej hej!
//SanVärldens bästa mamma!

Idag fick jag frukost på sängen och en fin hjärt-teckning! :)

image description

Idag är vi världens bästa mammor allihopa bara för att vi är just mammor.
Mors dag är ju en sån där dag som till och med dom som kanske inte alls skulle anses som världens bästa mammor i vanliga fall till och med får kommentaren "Världens Bästa Mamma"..
Personligen kan jag väl tycka att den här dagen är lika tramsig som alla andra jävla klyschiga dagar. Men det är väl bra att männen får en dag där dom är lite "tvungna" att uppskatta oss lite extra. ;)

Äh, nu ska jag och Timon (Grannhunden) mysa vidare här på balkongen, och sen ska vi nog stoppa in familjen i bilen och åka till mamma en sväng. :)
Så vinkivink!

 


God MORgon


God morgon och grattis alla mammor på morsdag. :)

image description

Men mest grattis till min mamma såklart!
-Du är faktiskt bäst och mest mongo min kära mor! Det finns så mycket jag skulle vilja tacka dej för så här i efterhand, men det finns inte en jävel som skulle orka läsa så mycket i en blogg. Så därför väljer jag ut dom två största tacken. ;)
Tack för att du födde mej! och tack som fan för att du stod ut och stod kvar!
Jag älskar dej min gálne mami!-

image description


Lite grattis till mej själv också då. ;)

 


Fejan är full..!

Men jisses..? Är det bara jag som inte tittar eller ens bryr mej det minsta om skiten på ettan? ;)
Hela Facebook är ju full med uppdateringar om Eurovision..

Själv sitter jag här med min kära make och glor på 2 Fast 2 Furious. Det går lite "fortare" på TV3 om man säger så. ;)

image description


Är helt sjukt trött i afton asså.. Därför tänker jag minsann snart göra mej klar för en dejt med min nybäddade, goa säng. :)
Så god natt för fan!

image description


Arresterad..

Nu är tjuven på våningen (och våningarna) påkommer och ditsatt. Men om det hjälper, det återstår att se.

image description

För övrigt har vi haft en jätte mysig dag.
Här kommer lite bilder från dagen:

image description
Här har Tonni slocknat gott på soffan. ;)

image description
Thea "modellar" med växten. ;)

image description
Att väcka Tonni är inte det lättaste ibland.
Det tog en halv timme att väcka gossen idag. ;)


image description
Nu är det lördagsgodis-picknick på framsidan.


image description
Min lilla bussnigel :)

 

 


Tjuvar på våningen!

Jag och Lisa har gjort i ordning på framsidan här idag. Sopat och skurat golven, bordet och stolarna, ställt ut nya blommor, piskat mattan och bytt ut lyktorna.
Vi har även fått upp tjuvar hit också. Omåttligt jävla irriterande!
Härom dagen hade någon/några tagit två ljuslyktor och idag upptäckte vi att en av våra filtar var borta.
För några dagar sen hade My plockat lite blommor som Lisa ställde i ett glas på bordet, det glaset och blommorna hittade Lisa nedanför trappuppgången i morse..
Nu har vi en/två misstänkta och jag lovar att vi har rätt. Det mesta tyder på det..
Snorungar!!

Min man och min son är visst på rymmen också. ;)
När jag och Lisa höll på där ute förut så kom Fredrik och så att han och Tonni skulle åka till min mamma och hjälpa henne med något, och nu har dom varit borta i flera timmar. Hahaha.
Men det gör ingenting alls. :) Nu får ju jag och Thea lite ensam tid och Fredrik som nu saknade min mamma så igår får ju tid att umgås bort saknaden. ;)

Jag och Thea har nyss lunchat lite. Det blev cesarsallad idag. Mums!
Och nu ska vi "prinsessa" vidare. ;)

 


Vad händer..?

Mina små mördarsniglar är inte alls sånna där gulliga små "Facebook-barn" idag.. :-/
Dom bara grinar, tjafsar och bråkar. Vad fan är problemet undrar man. Dom har sovit hela natten, morgonmyst och ätit, ändå verkar allt vara fel. Så som sagt, vad är problemet..? Vi har till och med tempat dom för att dom beter sej som små febergnälliga barn. Men ingen feber heller.
Varför fick man ingen bruksanvisning och fjärrkontroll? Jag som ändå bara kunde sitta stilla i min soffa i 8 1/2 månad båda mina graviditeter borde ju inte ha missat något i produktionen, men trots det lyckades jag ändå inte få med allt, så som bruksanvisningen och fjärrkontrollen. ;)

Men men, vi ska väl alldeles strax göra oss i ordning och gå ut med dom. Det hjälper säkert humöret lite. ;)

HejHej!

 


God morgon!

Gött! idag är det inte lika varmt och äckligt i sovrummet i alla fall. :)
Just nu är det inte mycket sol utanför alls. Det ska komma sen säger SMHI. För min del hade det gärna kunnat få vara såhär varje morgon så jag slapp vakna i en bastu. ;)

image description

Tror nog fan att jag brände mej lite på ryggen igår, för det bränns och stramar lite mellan skuldrorna faktiskt. Hahaha. Men men,vad gör det om tusen år? ;)

Nu ska jag fortsätta kramas med min efterlängtade, stora prinsessa. <3
..och sen blir det till att fixa lite frukost till oss allihopa. :)
(Nu kommer solen också ja..)
Hej så länge

image description

 


Jaha

Då var denna fredagen också slut strax då. Fan vad tiden, dagarna, veckorna, månaderna och

åren går för jävla fort.. :-/ Var finns nödbromsen?

 

 

image description

Och vad ska man hitta på i morgon tro..?
Min make är la för söt.. Jag har alltid sagt att om han skulle lämna mej för någon annan så skulle det vara för min mamma. ;) och förut så kom han på att han skulle ringa till tanten och säga att han saknade henne. Haha. (egentligen tror jag att just det där handlade om att han saknade hennes kaffe..) ;)
Vet inte vad dom kom fram till, kanske dit i morgon..? Jaja, något kommer vi väl på. :)

Men nu ska jag göra mej klar för sängen.
Nattinatti

 

image description


Essi!

Nu är vi på väg hem allihopa! :)
Hem och äta popcorn och mysa. Ja en liten stund i alla fall. ;)

image description
Så här glad blev hon över att mamma kom med en ny klänning till henne. ;)

 


Bilen

Sitter i bilen på väg till min lilla prinsessa. :)
Som jag saknat den lilla snigeln! <3

Har varit på allum och inhandlat nya tofflor och shorts till Tonni. Tog en sväng förbi Helena på lite skit snack och pussade lite på hennes små vrålsöta monster. ;) <3
Tonni fick en cykel också apropå ingenting av sin kära gudmor. ;)
Och nu vill hon försöka lura i honom att han ska önska sej en gitarr. Haha. Det kvinnan gör mej galen. ;)

Nä dags att sluta, för nu är vi framme. :)
Hej hej!

Tonni på sin favoritplats på allum och i sina nya tofflor. :)

 


En smula irriterad

Asså ibland undrar man ju bara vad fan vissa tänker med..?!
Trodde ändå mer om ett visst företag än så här.. Detta var verkligen en förtroende-hyllning utan dess like.
Vill dom inte att man ska prata bra om dom kanske, typ rekommendera dom..? För som det är nu så vette fan om jag skulle rekommendera dom alls faktiskt..
Helt chockad. :-/
Och ska det fortsätta såhär, ja då får man väl gå ut med det på riktigt då..

image description

*

För övrigt så är det hur varmt och gott som helst ute idag också. :)
Jag och Majsan satt på gården en stund förut. Det var dock lite i varmaste laget får jag nog ändå säga. Hahaha.
Men men..
Nu är Fredrik och Tonni iväg med Danes bil på besiktning och sen kommer dom och hämtar mej och därefter bär det av till skogen och dotra. <3

-Ska försöka med det nästintill omöjliga ett tag fram över nu.. (som om jag inte redan gjorde det liksom..)
Fruktansvärt osmakligt beteende. Kan inte riktigt släppa det. Sen jävlar får ni fingret-

Nä nu får det räcka. ;)
Hejsvejs

 

 


Gah, svett!

Jo nu ska jag fan gnälla lite ändå asså, trots att jag tjatat så mycket efter värmen..men det är ju inte asgött när man vaknar helt genomsvett och typ knapp kan andas för att det är så varmt och kvavt i sovrummet. :-/

På vintern är det horkallt i våran lägenhet, och på sommaren är det olidligt varmt i lägenheten istället. Gah!
27 grader i sovrummet är det just nu.. Då har vi ändå öppet fönster och en ful jävla takfläkt på hela nätterna.

Men så länge det är fint och varmt ute så är det gött. ;)

image description

 


Nu är det dags för lite frukost och sen ska jag möta Majsan och så ska vi åka till läkaren. Ska bli spännande det här. :-/

Så hej me er så länge ;)

 

image description

 


Kvällsmys

Sitter jag på balkongen och tar det lite lugnt. :) Underbart väder nu på kvällskvisten. <3

Nu har jag och Nicole fixat naglar och snackat massa skit. ;)
Det blev vanliga franska denna gången. Det är rätt fint så asså, men som nagelteknolog kan man ju tycka att det är bland det tråkigaste som finns. ;)
Ändå har jag gått omkring med franska själv i typ 5-6 veckor. Hahaha. Och det är verkligen på tiden att göra om dom nu, typ helst igår egentligen. Men det är ju såååå tråkigt att göra sina egna naglar. ;)

image description

Snart är det dags för BB och sen kallar sängen.
I morgon ska jag till läkaren på förmiddagen och sen ska vi väl se om vi får hem våran lilla prinsessa. ;)

Nu tackar jag för idag.
Vinkivink!

 


Nagelfix

Har precis slängt i mej lite mat. Det är ju fan knappt så att man ens vill äta när det är så varmt ute. Men man måste ju. ;)

Nu har Nicole kommit också, så alldeles strax ska vi gå in i sovrummet och mysa lite. ;)
Nädå, men jag ska fixa till hennes naglar i alla fall.
Det är skönt att man har tre vänner som man orkar hålla igång sina kunskaper med i alla fall.
Hade ju då jävla gärna velat kunna jobba med det på riktigt. :( Men ändå länge går det ju inte.

Nu ska vi börja här.
Så hej så länge. :)

image description

(Mina..)


På väg hem!

Om busschauffören nu tänker köra. Han står på utsidan och gapar i telefon på någon som han köpt något av som tydligen inte var bra. Haha. Kan man liksom inte ta sånt hemma eller på rasten..?! ;)

Jodå nu behagade han att komma minsann. Det var väl tur det. ;)
Nu ska jag hem och sätta mej på balkongen och läsa en bok som jag sen ska redovisa både skriftligt och muntligt. Pust! Jag som hatar att läsa. Men men, det är väl bara att göra det. ;)

image description

 


Värme!

Sitter på balkongen, pratar med Helena och svetten bara rinner. ;)
Hur gött som helst!
Snart blir det till att duscha av sej (igen), och sen är det dags att åka till skolan och mötet. :)

Så nu ska jag fortsätta att njuta här dom sista minuterna. :)
Hej så länge!

image description
Klockan är 09:25 och termometern visare redan dessa grader. (I solen)

 

 


Torsdag

God morgon.
Idag är det torsdag och sista "arbetsdagen" för denna veckan i i alla fall våran lilla familj. :) Dock står det ändå några måsten på listan över morgondagen.. Men äh. ;)

Idag fortsätter det härliga vädret och solen att skina på oss.
Underbart! :)

image description

Nu däremot är det dags att kliva upp, göra oss klarar, traska till dagis, hem, plugga, skolan, möte..osv.
Och ikväll kommer Nicole. :) Nu var det allt jätte längesen vi sågs. :( Så det ska bli kul och gott att krama på henne. <3

Hej så länge. :)


 


Sova!

Nu jävlar ska jag sova alldeles strax. Det ska bli riktigt gött vill jag lova. :)
I morgon blir det dagis, plugg och möte.

Tja, det var väl allt för idag. :) 


Lite färg..

..har man ju ändå fått idag. ;)

image description

Dock jävligt ohet bränna får jag ju villigt erkänna. Hahaha!
Men vad gör det om tusen år. ;)

 

 


Lycklig!

Åh min fina Essi, nu har mami fixat för dej! ;)

Har ju tidigare skrivit om min lilla dotter och hennes situation på dagis. Nu är det löst!!!! :)
En sån jävla lycka! Kändes som ett stort berg lossnade när jag fick samtalet. -Thea får komma tillbaka till den "gamla" avdelningen i augusti.
Weii, tjoho, yes..!
Hon kommer ju bli så lycklig när jag på fredag kan ge henne denna glädjande nyhet. :)

image description

Åh vad jag saknar min lilla snigel! <3 Allra helst nu när man helst av allt bara vill krama om henne och tala om att hon ska få komma tillbaka. :)
Men just nu har hon det nog hur skoj som helst ute i skogen hos farmor och farfar. Och framförallt i detta fantastiska vädret också. Där kan hon ju verkligen springa ut och in precis som hon vill. :)

Nu ska jag stoppa min andra lilla snigel i duschen. Men först ska jag klippa till honom. ;)
Så hej så länge gott folk.


Shit

Är busschauffören påtänd tro..?!
Helvete vad han kör! Hjälp.. Trodde nästan att vi skulle välta i rondellen. :-0
Man får hoppas man kommer levande av denna livsfarliga åktur asså.
Hade jag velat åka fort, hoppigt och gálet så hade jag väl valt att åka till Liseberg och inte en västtrafik buss. :-/ 


Sommar-onsdag!

Håll i er gubbar idag blir det värsta sommar varmt. Och inga räddande moln. ;)

image description
Svettigt värre. :)

Undrar lite över varför jag ligger här vaken och pigg fast klockan inte ens är halv sju. Väckarklockan har ju liksom inte ens ringt första gången än jöh. :-0 Haha!
Jaja, för övrigt önskar jag er en god morgon. För nu är det väl lika bra att gå upp. ;)

Hej så länge. :)

 

 


Masken

Här sitter jag och maken på balkongen i lugnans ro när man plötsligt får ett mms av min sjukt galna vän!

image description

Hon tyckte att det var för tråkigt att "maska" sej alldeles ensam. Haha.

image description

Saknar dej så sjukt mycket my love!
Kom hem istället. Du kan ju få bo i min klädkammaren har jag ju sagt. ;)
Eller så skickar vi in Freddan i klädkammaren och så delar vi säng istället. Haha.

Miss you so fucking much! <3

 


Min Hjälte!

Åh gulle dej, du har räddat mej! Så sjuk jävla tacksam!!

Ibland är man för jävla glad över att man känner så många bra människor där man bor. Och speciellt just nu!
Veckans ros vill jag skänka dej!

image description

 


Snart ett år!

Igår kväll slog det mej att jag och Fredrik snart varit både förlovade och gifta i ett år. :)
Vi förlovade oss helt originellt på midsommar den 24/6 förra året och sen gifte vi oss den 11/7.
Vigseln höll vi hemlig av massa olika anledningar. ;) Och det hade väl både sina för -och nackdelar..
Fördelen var att man slapp tänka på att allt var tvunget att bli så jävla perfekt och hysteriskt. Det var ju min och Fredriks dag och inte alla andras.
Men oss hade vi Majsan och Emma som våra vittnen.
Egentligen var tanken att det skulle varit Majsan och Helena, men det är ju inte alltid saker och ting blir som man tänkt, och att ta med Emma på "resan" kändes inte helt fel heller, inte då i alla fall.. :)

Nackdelar med att gifta sej i smyg var ju att man var tvungna att planera och ordna det lilla som man nu inte kom undan ens utan tillställning, helt själva. Och att mamma blev jätte ledsen över att hon inte fick vara med. Det var också ganska svårt att hålla tyst om det överlag, men fan, det gick över förväntan ändå får jag säga. ;)

Sen det där med möhippa/svensexa vet jag inte riktigt i vilken kategori man ska stoppa in det i. ;)
Det är väl en nackdel att man inte fick uppleva överraskningen, pinsamheter och asballa, sjuka minnen. Men kanske också just därför den platsar i fördelskategorin med tanke på mina sjuka jävla vänner. Hahaha.

Hur som helst så blev dagen helt fantastiskt bra! Tokfin och varm dag, kanon god mat, lugnt och skönt och ingen panik. :)
Det blev verkligen en dag man alltid kommer att kunna se tillbaka på med ett stort leende på läpparna. <3

*
image description

 


Hemma

Då är min kära bror äntligen tillbaka i Sverige igen! :)
Det var skönt att krama om honom efter alla dessa månader..

 


God morgon!

Vaknade nyss och i undrade vart min son var..
Han brukar ju alltid komma in till oss på natten, och det hade han gjort även inatt. Har var bara lite svår att hitta först. ;)

image description
Här ligger han i fotänden på sängen. ;)

Det blir varm idag också gubbar! Weii!
Och idag kommer min bror hem, äntligen!!!! <3

Men nu är det dags att kliva upp, hoppa in i duschen, leta fram kläder till lilleman och traska till dagis. :)
Hej så länge.

Dagens Partille-prognos:

 


Nu smäller det!

Massa regn och åska!
Nu ligger vi i sägen allihopa (alla utom lilla Thea..) och lyssnar på mullret och regnet mot rutan. Asmysigt!
Om bara Theafisen var med här också. :(
En och annan blixt skymta emellanåt utanför fönstret. :)
Kan måndagskvällen sluta mycket gosigare..? Tror inte det va!
Eller jo, lite mysigare skulle den väl kunnat bli om bara Essi hade legat på min andra sida också. <3 Men man kan inte få allt här i världen. ;)

Hoppas ni andra har lika mysigt som vi. :)
Hej hej.

Detta är inte utanför mitt fönster. ;)

 


Slappisar!

Man blir en aning slö av värmen asså. ;)
Men inte ska man klaga inte!!

På vägen hem den dagis åkte jag och Tonni med Sofia och hennes små troll hem och sen hängde vi på gården en stund innan det var dags att gå upp till papi som hade börjat med maten. :)
Carro, Kent och Ian kom också och hängde på gården en stund.

Nu ligger jag och Tonni och slappar i sängen efter middagen och glor på tv'n. :) Myspys!

image description
Opps..
Hej papi! ;)

Nu ska vi gosa färdigt. Snart ska lilleman duscha och sen är det natten. :)
Så vinkivink!

 

 


Hur..

..kan det regna från en blå himmel..? Det är väl ändå lite skumt kan jag tycka. ;) Dock försvann ju "skuren" lika fort som den kom typ.
I alla fall så luktar det jävligt gott. Sommarregn. :)

Nu är det snart dags att gå och hämta lilleman. Sen hem och laga mat. :)

Hej så länge.

 


Svettigt värre!

Tog mej en sväng på cykeln för en stund sen, och jag kan lova att jag var helt genomsvettig när jag kom hem igen.. Hahaha. Tjugofem grader varmt och noll kondition. ;)
Men det var för jävla fint med en sval dusch när man kom hem i alla fall. ;)

 


Så gött!

Gick i endast långklänning och en kortärmad kofta till dagis och det var inte ens lite kyligt i skuggan! :)
Underbara sol och värme! <3

Nu ser prognosen ut så här:

image description

Sen kan jag bara meddela att jag har suttit på balkongen i en och en halv timme nu utan en enda geting! Tjoho! Vespo Zon funkar faktiskt. :)
Jag såg en geting som var på väg rakt mot min balkong, men den gjorde fan en tvärvändning i luften typ en och en halv meter ifrån balkongen. ;)
Sen såg jag skuggan från en geting/fluga, men den vände också. :)
Så nu är balkongen min, bara min!

Tacka fan för smarta uppfinnare. :)

image description

Nu ska jag fortsätta här.
Så hej så länge. :)

 

 


Måndag igen

Helvete vad veckorna springer iväg då. :-0
Jag hänger ju knappt med.. Haha!

Hur som helst.. Solen har lekt sej in igenom mitt fönster sen typ fem i morse. Ja det var i alla fall då jag märkte det första gången. ;)
Varmt och gott ska det bli idag och lite halvklart precis som igår. Och det var inget som störde vill jag lova. Det var hur gott som helst igår. :)

Snart är det dags att gå upp och gå med sonen till dagis. Därefter ska jag gå hem och plugga lite innan det är dags att åka till skolan. :)

En dag som denna brukar det krylla av geting-äckel på min balkong, så det ska ju bli jävligt spännande att se om boet funkar idag med eller om det bara var en tillfällighet igår.. Håller tummarna för att det på riktigt funkade. ;)

Men som sagt, dags att gå upp..
Ha en skön morgon gott folk.
Vink vink!Så här säger i alla fall prognoserna nu. ;)

image description

 


Hua!

Har glott på skit-BB och blivit irriterad. Åh så pinsamt att man ens bryr sej, eller fan ens kollar. Hahaha! ;)

Kollade Facebook efter för att se om någon hade skrivit något spännande och så hade min kära vän Johanna länkat ett klipp från Aftonbladet, och jag var ju självklart tvungen att kolla. Gah!
Här har ni länken..

http://mobil.aftonbladet.se/partner/wwwredirect/nyheter/article14850995.ab

Jävla idiot säger jag bara!!!! Hur kan man vara så korkad..?!
Usch, fick ont i magen asså. :(
Men det var väl för väl att allt gick bra ändå.

Nu ska jag i alla fall göra mej klar för natten och sen ska jag sova. :)
I morgon blir det dagis med lilleman, plugga och skola.
Så nu säger jag...

image description


Halvledig

Eftersom Thea inte mår alls bra på dagiset och inte vill gå dit mer så var ju tanken att Thea skulle vara hos sin gudmor på dagarna denna veckan medan jag är i skolan. Men nu är Majsan dålig, så Thea blir kvar i skogen hos farmor och farfar istället. :)

Ungen kommer förmodligen tycka att den lösningen är hur bra som helst eftersom man kan springa ut och in hur man vill, mata hönorna, leta efter maskar och bara få vara ensam med gamlingarna. ;)
Men jag kommer ju inte få träffa min lilla Essi på en hel arbetsvecka nu ju. :( Men huvudsaken är ju att hon mår bra. <3
Tonni kommer nog att tycka att det är skit konstigt och fråga tusen gånger om dagen efter sin syster. Fast han kommer nog också att tycka att det är lite gott att få mamma och pappa för sej själv. ;)

image description

Snart kommer mina killar hem och då ska Tonni stoppas in i duschen och sen är det dags för kvällsmat och läggning. :)
Och ikväll är det BB Live. ;)

Hej än en gång!


Jodå

Lite verkar boet absolut ha funkat. :)
Har endast haft påhälsning av två små kräk sen jag satte upp det. Och vem vet, dom kanske var synskadade, och då kan man ju faktiskt inte begära att dom ska se det jätte stora boet i taket. Eller så kanske dom hade ADHD och var för jävla stressade eller för jävla adrenalinkicksbenägna..
Sen upptäckte jag att jag hade ett litet as inne också. Den lille fan surrade omkring i fönstret precis vid balkongdörren, och kanske var det den som "ropade" på hjälp..
Nu är den i alla fall jävligt död och kan inte ropa något mer, och dom synskadade kanske ska uppsöka en optiker någonstans och ADHD-getingarna kan väl få en concerta eller två om dom nu har svårt att koncentrera sej..!

Fast två är ju verkligen helt okej om man jämför med hur många som ville mörda mej tidigare idag. ;)
Och då har jag till och med ätit på balkongen utan en ända besökare. :)
Så jag får nog faktiskt säga att jag rekommenderar Vespo Zon varmt.

image description
Gah! Vad läskiga dom ser ut då!

Lite har jag väl fått pluggat idag. Men allt är inte klart.. Och någon lust har jag inte heller. :-/
Det är ju för mysigt att bara sitta här på balkongen och lösa korsord. ;)
Men men, får la ta tag i det om en stund igen.

Hej så länge!
//Sän

 

 


På plats

Nu hänger Vespo Zon på plats!
Det kan vara en tillfällighet, men än så länge har inte en geting synts eller hörts. :)

image description

Så alla mina kära grannar, funkar detta så vet ni vem ni ska tacka. ;)

Så här står det:
"Vesop Zon efterliknar ett fientligt getingbo vilket avskräcker getingar och skapar en getingfri zon på cirka 6 meters radie. Innehåller ej kemikalier och stör inte insektslivet i trädgården."

image description

Jag köpte Vespo ZonBlomsterlandet och boet kostade 149 kr.
Har för mej att det skulle finnas på Plantagen också.

(Fortfarande inte en geting här) Weii!

Nu ska jag luta mej tillbaka och plugga lite.
Ha det toppen så länge.
HejHej!

 

 


Jävla as!

Nu har familjen åkt och jag skulle nyss gå ut och sätta mej på balkongen och plugga. Men det var bara att springa in lika fort som jag kom ut. Det kryllar av getingar på min balkong så fort det är lite värme ute.. Jävla as!
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och mamma "sticka" ner till Blomsterlandet och köpa det där låtsas getingboet som jag skrev om för några veckor sen. :) Bara att hålla tummarna för att det faktiskt funkar nu också!

Jag hatar getingar!
Jag är inte rädd för asen, men jag vill fan inte ha dom på mej och definitivt inte på hela min balkong..! Grr!

Återkommer med info vid ett senare tillfälle. ;)
Hej så länge.

image description


Mysko..

Det känns typ inte som att jag har sovit alls inatt, fast samtidigt känns det som om jag har sovit hur tungt och gott som helst. Hahaha. Den döh. ;)

Hör på detta då: Jag fick mej ett ryck igår kväll och satte mej på balkongen och gjorde en av samhällsuppgifterna. Heja mej! När jag hade gjorde den fick jag för mej att börja plocka lite i köket. Så det var inte utan att man var förtjänt av denna lilla godingen..

image description

Idag ska Fredrik och barnen åka till barnens farmor, farfar, Kerstin och Dane. Dom ska byta däck på Danes bil, fira Dane och käka middag. Själv ska jag stanna hemma och plugga. Pust..

Men men.. Nu blir det frukost med familjen innan dom sticker.
Hej så länge. :)

 


Mys

image description

 

 

Mamma-son-mys på balkongen för en stund sen! <3


 

 

 


Pärla

Nu har vi precis käkat lite tacos. Smaskigt värre. :)

Något plugg har jag ju givetvis inte fått gjort. Men det var väl väntat kanske. ;)
Däremot har vi pärlat en massa istället. Haha. Thea gjorde ett hjärta till sin kompis, Tonni slänger på lite pärlor och sen tar han bort dom, och jag gjorde namnskyltar till barnens dörr. ;)
Vändans kreativ är jag. Hahaha.

Nu sitter jag på balkongen och smälter maten. Är duktigt jävla mätt. :-/
Sen när magarna lugnat sej lite ska vi trycka i oss popcorn och lite godis och glo på Trassel. :)

Tack för mej, hej hej!

N'en var inte det lättaste att göra på en pärlplatta faktiskt.. ;)

 


Okej då..

Dom hade tydligen rätt.. Nu är himlen inte lika fin längre. :( Och man riktigt känner att regnet är på ingång.

Jaja.. Barnen och Freddan har fått leka av sej på gården i några timmar nu i alla fall. :) Och själv har jag skurat badrummet och rensat avloppet.
Nu är det dags att sätta igång med lite sen lunch.

Så hej så länge. :)


 


Hoppas..

..som vanligt att dom ljuger! :)
Just nu känns det så i alla fall. Det är vindstilla, varmt och inte är det jätte mycket moln på himlen heller.
(Fast det var det ju inte på bilden jag la ut förut heller förvisso..)

Plugga skulle jag gör i helgen också ja.. Pust!
Kanske kan göra det sen. Hahaha.
Jag måste fan skaffa mej lite disciplin. Men hur gör man det liksom..?
Jag får nog skaffa mej en kriminell lärare som kommer på hembesök ibland. Men vart får man tag på en sån..? Kontaktannons?!

Äh, nu spårar det ur här igen. Hahaha.
Hej så länge. ;)

 

 


Nej..!

Fy vad besviken jag blev nu då..!
Här ligger la jag i sängen, helt nyvaken, och njuter av att solen leker sej in igenom persiennen. Av någon jävligt dum anledning så kollar jag SMHI för att se hur många grader det ska bli.. Men då ska det ju tydligen inte en vara fint idag. :(

Så jag får väl kasta mej ur sängen nu och springa ut på balkongen och lapa i mej den lilla sol som just nu finns här.

Så hej me er!
//San.

 

 

(Det var ju tur att vi köpte nya stövlar till Tonni igår då. ;)

image description

 


Nattinatt

Nu är det dags att sova!
Hoppas ni får en lika god natt som jag själv hoppas få. ;)

Tack och god natt!

image description


Kvällen är här. :)

Vart fan tog den här dagen vägen då..?
Den har verkligen bara svischat förbi. :)


image description


Ja i morse fick jag ju ordnat mej lite för mina kära broder som snart är på hemgång, där efter skulle vi åka till Helena och lämna tillbaka lite pryttlar, men på vägen kom vi på att vi kanske skulle köpa något och käka på vägen. Jag och Thea köpte sushi medan Freddan och Tonni köpte varsin macka.


image description
Mammas sushi-troll. ;)

Sen som sagt åkte vi till Helena.
Tonni var som vanligt lycklig när han fick syn på sin kära gudmor. :) Thea blev glad över att hon fick träffa son bästis Moa. :)
När vi tjötat färdigt drog vi till Lerum där vi köpte nya stövlar till Tonni. Jaatte fina!

image description

Sen åkte vi och storhandlade. Så nu är det fanimej fullt i skåpen. ;)
Dags för lite fredagsmys.
Tack å hej.
//San

 


Tack!

Åh vad man är tacksam för sina vänner!
Tack som fan för hjälpen idag Helena!!! Du är en pärla!!! <3

image description

Nu kommer han snart hem!
Och om jag så ska behöva kedja fast honom, så ska han fan aldrig mer åka någonstans.
Ses om några dagar kära bror. <3

 

 

 


Hahaha

 

image description

Så här ser mina små sniglar ut när dom ligger i min säng med Theas mobil och surfar runt på youtube.

Här ska ni få se vad det var dom fnittrade åt. ;)

Fredag!

Idag sov barnen inte lika länge vill jag lova.. Kvart/tjugo över sju tyckte dom att vi skulle gå upp. Och då är det ju skit jävla samma vad vi tycker. ;) Fast vi försökte väl slumra en liten stund, men det gick väl sådär.. Vid åtta var det bara att kliva upp. ;)
Nu är Fredrik nere i affären och införskaffar lite go frukost.
Och senare sticker vi och handlar lite.

Funderar på om jag och dotra mi ska hitta på något idag, bara vi. Men vi får la se vad dagen har att erbjuda. :)

Hej så länge!
//San

(Dock skiner ju inte solen här denna fredag..

Men man kan ju hoppas att det vänder)

 


Gäsp!

Ojoj vad trött jag blev. Eller ja, tröttare ska jag väl egentligen säga, för trötta har vi ju varit hela dagen..
Tvärslocknade på soffan när barnen la sej strax efter åtta, och nu försöker jag vakna till liv så jag kan glo på BB. Men varför egentligen..?! Jag kommer ju fan inte att lyckas somna sen.. Så egentligen borde man ju bara gått in och lagt sej och struntat i den där skit- Big Brother.
Men skit samma.. Det blir ett senare bekymmer. ;)

Hoppas morgondagen blir bättre och piggare än var denna dagen varit.
Men negerbollarna blev goda i alla fall. ;)

 

 


Negerbollsbak

INGREDIENSER
30 portioner/st

100g smör eller margarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
2-3 msk kakao
3 dl havregryn
2-3 msk kallt kaffe, (går även bra med vatten om man inte har/vill ha kaffe)

Garnering
1 dl pärlsocker eller kokosflingor

*

Nu blir det film, popcorn, saft och negerbollar. :) Det är ju för jävla fint så här på kvällskvisten.
Och här sätter vi punkt tills vidare.
Vink vink!


 

 


Trökväder!

Vädret idag gör ju inte precis att man skäms över att hela familjen fortfarande går i pyjamas. ;)
Vi har suttit i soffan med varsitt spel hela dagen. Haha. Teknik-nörd-familjen skulle man kunna kalla oss. ;)
Dock märker man direkt på Tonni när rastlösheten kryper på, för han är fan inget "Facebook-barn" idag. Men vi får ju skylla oss själva när vi nu är så slappa. ;)

Utanför riktigt vräker regnet ner. :(
Men man kan ju hoppas att det tänker bli lite bättre i morgon så man kan hitta på något skoj i alla fall.
Storhandla och dammsuga står på listan i morgon, men som sagt, något spännande med mina små sniglar hade ju varit roligt att hitta på i morgon.

Nu ska jag och Thea laga lite middag.
Så hej med er! :)


 

 


Åh jisses

Nya sommarplågan..?!
Jag befarar det tyvärr. Hahaha.


Röd dag!

Herre jisses vad gott vi har sovit. :)
Jag vaknad till vid sju och då låg Tonni minsann och sov hur gott som helst. Han som alltid är den som brukar vakna runt sju och väcka alla andra. ;)
Men idag var det Thea som väckte oss idag. Och gissa om jag blev paff när jag såg var klockan var.. 09:21 :-0
Hur gött som helst! :)

image description
Tompe klockan sju i morse. ;)

Nu är det dags för "frukost". ;)
Men vad vi ska hitta på sen har jag inte en aning om faktiskt. Vädret är ju för ovanlighetens skull inte speciellt trevligt... :(
Äh hej så länge.
//Sän

 

 


Sleep

image description

..så därför ska jag nu tvätta av nyllet, dra av bizzarna, urinera och sen gosa ner mej i sängen. :)

Sov kanon gott kära ni!
//San

 


Jodå jag lever. ;)

Shit vad kass jag varit på att uppdatera alla trogna läsare om mitt asspännande liv idag. ;)
Men jag lever, även om jag fan har känt mej mer eller mindre död hela dagen. Men så har det ju också varit två riktigt jobbiga dagar här. Gah!
Lite mer klarhet över vissa saker har man väl i alla fall lyckats bena ut idag, även om det är jävligt mycket som är jävligt luddigt. :(

Thea har under dagen verkligen fått oss att förstå att vi i alla fall har fattat rätt beslut om att hålla henne hemma och sätta den stora bollen i rullning.
Det känns ju bra på ett sätt, men va fan..man hade ju hoppats att allt bara var en jävla dålig dröm. :-/

Hur som helst så hade i alla fall snuttan haft kanon kul med sin gálna gudmor. Dom hade till och med hunnit med att terroriserat Mia en stund idag. Thea har inte träffat Mia på ganska länge nu och hon har saknat henne massor så det var någonting hon skyndade sej att berätta när hon kom hem. :)
Men, den absoluta höjdpunkten idag måste ju ändå varit i morse när Thea och Majsan skulle käka frukost och dom upptäckte att kaviaren var slut och dom knallade ner till Ica för att införskaffa en ny. Där stötte dom på ett litet bekymmer.. Tilly var ju med och inte får man ju lämna en liten jycke utanför affären. Lösningen kunde inte ha blivit bättre, för den stora femåringen skulle minsann klara av att gå in i affären alldeles själv. ;) Och gissa om solstrålen sken upp hela torget när hon kom ut med en kaviartub, kvitto och växeln. :) Mammas stora, duktiga snigel!! <3
Och fina Majsan som lyckades få Thea att tänka på annat, och som kunde ha henne så hon slapp vara på skitdagiset. Tack! <3

image description
Så här nördig är min lilla snutta! ;)
image description
Och så här lycklig är man när man har varit och handlat alldeles ensam!
(Älskar sättet hon har sitt diadem..) Haha

Nu är det snart dags för BB, men först tänkte jag att jag skulle ta mej en kopp te på balkongen. :)
Så hej på er.

image description

Tonni önskar alla en riktigt god natt ;)

 


Buss

Då sitter man på bussen på väg till skolan.
Tonni tyckte det var jätte konstigt att det bara var han hemma på morgonen, och när vi gick till dagis så frågade han flera gånger vart vi skulle möta hans tytte (syster).
Snacka om att dom aldrig är ifrån varandra dom där ongarna och att dom faktiskt älskar att vara tillsammans. :)
..och jag som blev rädd att dom inte ens skulle komma varandra nära när jag fick reda på att Tonni var en gosse. ;)
Ibland får man sina idéer. Hehe.

Nu är det dags att kliva av.
Hej så länge. :)

 


Oroligt

Har en liten kille jämte mej i sängen här. Han somnade ju himla smärtfritt idag runt åtta, men han verkade inte sova speciellt bra, för han har liksom hunnit vakna typ fyra gånger. Och nu sista gången ville han ha lite yoghurt och sen somna i våran säng.
Jag är ju egentligen lite rasist mot det där med att ha barn i sängen. Men hans sömn är ju viktig för att han ska orka med dagis, sej själv och oss i morgon ;) + att Thea faktiskt inte är hemma nu heller. Och han är ju inte direkt van vid att sova ensam i ett rum.
Så ja, jag fick väl rucka lite på min åsikt idag då. ;)

Men nu ska jag också försöka somna här.
Nattinatti!

image description

(Inte från idag)

 


Afton

Då var kvällen här. :)
Thea är hos sin fina gudmor och myser, Tonni ligger i sin säng, Fredrik sitter i soffan och kollar på televisionsapparaten och själv sitter jag på balkongen med en kopp te. :)

*

Det kändes lite konstigt att bara hämta ett barn från dagis idag. ;) Men det lär väl bli så ett tag fram över nu så det är väl bara att börja vänja sej..
Pratade lite med Tonnis fröknar om situationen förut. Dom kände väl ungefär som jag. Och det kändes ju bra. Dessutom upptäckte jag när jag stod där och pratade med dom att den ena chefen jag hade samtalat med tidigare idag kom för att prata med den fröken som gjort bort sej mest.
I samtalet som jag hade med chefen uppfattade jag att hon skulle ringa till berörd pedagog för att boka en tid för oss alla, men hon ville nog ta tag i det tjänstefel som pedagogen faktiskt begått, innan vi skulle sätta oss allihopa..

När vi tjötat klart knatade jag och Tonni bort till Sanna och hennes små troll för att hämta Thea. Men vi blev kvar en stund. :)
Sen kom Freddan och mötte oss och så gick vi hem och började med maten. Därefter kom Majs och hämtade Essi. :)

Strax innan Majsan kom så pratade Thea lite om att hon hade varit ledsen på dagis idag också och att hon inte ville vara där mer, att hon ville gå till gamla avdelningen istället för det är mycket bättre där och alla är mycket snällare där.
Usch vad det skär i hjärtat på mej. :(
Men som jag skrev i förra inlägget så behöver hon ju inte gå nu på ett tag. Utan hon får vara med Majsan på dagarna tills detta har löst sej. Eventuellt behöver hon kanske gå nästa torsdag, men vi får se. Mamma kanske kunde ta henne då, för hon vill inte heller att Thea ska behöva gå dit något mer. Och i värsta fall får jag väl bara ta ledigt den dagen.

Men nog om detta. :)
Nu ska jag återgå till min tekopp.
Så hejsvejs!

 

 


Guld!

Thea har i alla fall världens finaste och bästa gudmor! <3
Majsan vill absolut inte att Thea ska behöva gå till dagis något mer! (inte jag heller, men vad ska man göra) Men Majsan kan göra!
Thea ska få sova hos Majsan inatt och så får Thea stanna hemma från mardrömsdagiset i morgon. Sen ska hon ju ändå vara hemma torsdag-fredag. Och fram tills vi vet hur det blir för min lilla snutta så får Thea vara med sin gudmorsMajs medan jag är i skolan. <3

Och idag ska underbara Sanna ta med sej Thea hem när hon hämtade Jia.

Tur att man har så fina människor omkring sej! Pärlor! <3

 


Upprörd!

Nu har jag suttit i telefon sen jag kom hem från dagis, och jag är om möjligt ännu ner upprörd nu än vad jag var innan luren gick varm! Gah!
Varför ska jag ha sån jävla otur med med dessa dagisplatser.
Min son har dock hamnat på ett helt underbart dagis. Thea också, från början.. Men jag gjorde mitt livsmisstag när jag flyttade Thea över till den avdelning där hon går nu!
Min fina lilla flicka som bara älskar att gå till dagis vanligtvis, står nu mera och sliter i mej och vill verkligen inte vara där längre. Det gör fan ont i hjärtat att behöva lämna henne. :(
Pedagogerna har inte heller skött vuxenkontaken på ett bra sätt heller vill jag lova. Ah, vad jävla upprör jag är.

Efter att ha pratat med två av cheferna nu är det bara att invänta en "akutmöte". Men jag får vänta tills i morgon innan jag får någon tid.
Måtte detta gå snabb nu bara! Och sen är det bara att hålla tummarna för att min lilla Essi får tillbaka sin plats på Tonnis avdelning.

Grr! Känner verkligen att lejoninnan växer i en när det kommer till ens barn asså! Tvi!

Dags att försöka samla sej så att skolan inte blir drabbad här nu.
Men att kräkas av sej lite underlättar i alla fall en stund. ;)
Tack å hej!

image description


Gött

Trots att jag tydligen glömt ställa mina klockor till idag, så vaknade jag ändå nu. ;)
Dock är jag riktigt jävla trött. Så bara dessa rader har tagit hur långt tid som helst att skriva, bara för att ögonen bara glider igen. . ;)

Idag är liksom en sån där morgon som man bara skulle vilja "råka" somna om. Men det är väl bara att gå upp nu då. Gah!


Men, god morgon på er i alla fall. 
Hoppas raderna ovan inte var helt oläsliga. ;) Hahaha.
Hej hej

 


Lögner lögner..

Ja nu ljög jag visst igen...
Jag skrev ju förut att jag skulle sammanstråla med kudden tidigt i afton. Men om strax före tolv är så vidare värst tidigt vette fan. ;)
Men det är väl lite coolt att ljuga (enligt vissa) så det kanske var det jag försökte uppnå. Vad vet jag..
Det är ju ungefär lika coolt att ljuga som med den där trenden ni vet, att plocka bort dom två sista bokstäverna i sitt namn. Jävligt häftigt asså! ;)
(Hoppas ni som läser och som inte känner mej begriper er på detta med ironi.)

Men hur som helst så ligger man i sängen här nu så det börjar väl bli på dagsen att avrunda här.
God natt på er allesammans.
//San

image description


Matad

Då var magarna matade här hemma.
Idag var jag inte alls speciellt sugen på att laga någon mat med tanke på att man har haft så jävla ont. Så det fick bli något lättlagat. Tortellini med en krämig carbonarasås. Mums! :)

Just nu är värken inte i sitt esse men jag är sjukt jävla trött, så här blir det inte många knop idag asså.. Och kudden tänker jag nog sammanstråla med tidigt i afton. Men några timmar till får man väl försöka hålla sej vaken. ;)

Nu ska jag ta mej en kopp te och gosa lite med min mammiga dotter. Det är bäst att passa på medan dom vill sitta i knät och gosa i lugnans ro. ;)
Så hej hej så länge!

 

 


Smärta!

Fy fan säger jag bara. Idag har jag ont! Och smärta är verkligen det värsta som finns!
Gah vad det gör en bittrare. ;)
Så nu blir det soffläge resten av dagen. Om smärtan bara kunde få för sej att släppa lite bara så kanske man kan passa på att plugga lite när man ändå bara ska ligga här. Men just nu är det fanimej inte lätt att koncentrera sej.

Nä helvete-pirog-motorsåg vad jag gnäller. Men sån är jag. ;)
Och med dessa små gnällspiksrader tackar jag för mej.
Hej så länge. :)

 


Så var det måndag igen..

Ja alltid ska den där jävla måndagen trilskas med att komma tillbaka. :-/
Jag är nog fan måndags-rasist asså! Måndagar skulle lika bra kunnat försvinna!
Fast -å andra sidan så hade det ju i så fall blivit tisdagen som kom först efter helgen och då hade jag ju varit tisdags-rasist istället. ;)

Ibland är det kanske bara bäst att låta saker och ting vara som dom är..
Som att jag alltid är stressad och försenad till dagis till exempel. ;) Hahaha.

Så vink vink!

 


Nopp

Det blev inget fucking jävla BB idag.
Jag är för bitter och trött.. Hungrig är jag också! Men eftersom jag är en jävla bitterfitta så jag tänker ligga här i min säng och sura tills det blir morgon!
Så det så..

 


Såå trött!

Även om jag nu inte varit bakis idag så har jag varit så in i helvete jävla trött. c:-/
Skulle pluggat lite förut men jag tvärslocknade. Hahaha. Någon som är förvånad över att jag inte fått något gjort nu heller..? ;)

Snart dags för BB Live, och sen ska jag fanimej hoppa i säng. I morgon sparkar ju vardagen in dörren här igen. :(
Jaja.. Hej me er!

image description

 


Söndag

God morgon!
Tjoho, igår var det grillfest hos Chrillidill! :) Men jag är inte ens lite bakis idag! Vuxenpoäng? ;)

Sicken kväll det blev igår! Toppen på alla sätt. :)
Som tidigare inlägg redan visade så var vi ju då hemma hos goa Christian på lite grillparty. Sååååå mycket god mat! Christian skötte grillen, jag fixade med potatisgratängen och resten av gubbarna jobbade hårt med att hålla alla cigaretter och samtal vid liv. ;)
När alla hade käkat klart förflyttade sej några in. (Klenfisar) ;) Sen drog dom till den stora staden.
Så kvar blev då Jag, Fredrik, Christian och Christian. Åh hjälp, vad skojigt vi hade det! :)
Det var längesen jag skrattade så mycket tror jag. I alla fall var det nog jävligt längesen Christian och Christian skrattade så mycket som dom gjorde. ;) "Lill-Christian" höll ju på att trilla av pinnen flera gånger. Hahaha!

Nä det blev som sagt jävligt lyckat igår. :)
Och jag och Christian satt på uteplatsen i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord medan Freddan och "Lill-Christian" satt inne och snackade grävmaskiner och sånt trams. ;) Haha!

Det är såna kvällar som igår som gör att man vill dricka igen, så det är spikat att det blir SNART igen! :)

Men nu ska jag äta lite frukost med min lille man. Och sen slå en signal till Christian och se hur han mår idag och om han vill ha städhjälp. ;)
Så hej så länge!
//SanEn bara liiiiite onyckter Chrillidill ;)


*Fredrik ser ej nöjd ut ;)     *Ändå lite städat      *Undra om vi ser ett spöke..? ;)


HAHAHAHA! Se så nöjd jag är klockan två på natten. ;)


Mat

Nu är grillkungen på G, och potatisgratängen har jag ställt i ugnen.
Så snart blir det mat!

 


Party!

Tjoho! Då var man klar och snart är det dags att knalla bort till grillen. :)

Får väl bjöcka på ett sånt där hemskt, egentaget fotografi. ;)

image description

Ha en kul kväll gott folk, för det tänker vi ha!

 

 

 


Lugnt och skönt!

Snacka om att man tar barnledigheten på fullaste allvar! ;)
Klockan är snart halv tre och vi har inte gjort ett skit! Hahaha.
Det enda vi hittills har fått gjort är att vi fått i oss lite go frukost, kollat film, diskat, lagt köttet i marinad och slappat lite till. ;)
Men snart ska vi väl göra oss i ordning och åka iväg en liten sväng, och sen blir det minsann festligheter. :)

Kan det liksom bli mycket bättre just nu?!
Tja, det skulle väl inte skadat om solen sken dock. Men man får väl vara glad att det inte regnar i alla fall. :)

Det var allt för denna gången.
Tack och hej!

image description

Men det verkar ju som att det ska bli bra väder för oss ikväll! :)

 

 


Lördag

Det är lördag, klockan är halv elva, jag vaknade nyss, Fredrik sover fortfarande och det är helt tyst här hemma. ;)
Helt sjukt konstigt faktiskt. Hahaha!

Och vad ska vi göra idag då..? Vad vi vill typ, men vi har inga planer.. Inte förrän ikväll, då blir det grillning och lite alkoholhaltig dryck hos en kär vän. :)
Har längtat hela veckan! Det kommer bli kanon trevligt. :))

*

Kvällen igår var helt kanon!
Vi var hos Bea och snuttAlicia vid halv sju och när vi satte oss i bilen för att fara hemåt var klockan tio över tolv typ. ;)
Vi fikade, tjötade, busade, fikade, busade, gosade, kollade BB, tjötade och tjötade. ;) Hur mysigt som helst!

image description
Mosters fina!
image description image description

Nu är jag thesugen, så nu får jag ta mej ut i köket och sätta på lite vatten.
Ska bli spännande att se hur länge min lille man tänker sova. ;)

Ha det gött så länge!
Vink vink


 


Det drar ihop sej!

Då var alla måsten för idag avklarade och om en liten stund ska Fredrik köra barnen till FasterMadde och Rikard. :)
Sen är helgen våran!! Tjoho!!

När Fredrik sen kommer hem ska vi åka till Bea och Alicia och mysa. <3
-Det är ju lite spännande att man lämnar bort sina egna barn för att åka till ett annat barn. ;) Hahaha!
Men det är ju faktiskt bara gosigt, och om Alicia nu inte skulle vara så gosig, ja men då räcker man bara över henne till hennes mor. ;)

Nu är det dags att kyssa ihjäl mina små sniglar för nu ska dom bege sej.
Så hej så länge! :)

Min fina syster och systerdotter! <3

 


Två vackra prinsessor!

Sitter här och bläddrar bland Helenas kort på Facebook och det är ju svårt att inte smälta när man ser hennes små prinsessor.

Åh, så liten Elina var här.
Vad hände med våra små..?! Va dom inte så här i typ förrgår? Hahaha.

Här är i alla fall min kamrats fina små gullegrisar! <3

 

 


Fredag

God morgon underbara, härliga fredag!
Dock inte helt underbar, jag ser nämligen ingen sol som letar sej in emellan persiennerna + att jag hör regn och blåst.. :(
Men det får la gå ändå. Haha. Som om jag hade så mycket val. ;)

Ligger fortfarande kvar i sängen med min lilla gosse. Han kollar på tv och vad jag gör är ju rätt så uppenbart. ;)
Snart är det dags att kliva upp och göra sej i ordning, lämna sniglarna, hem, möte, lektion, hem, packa barnens väskor ..för vi är nämligen barnlediga heeeeela helgen. :))
Åh vad det ska bli skönt!! Andra gången på fyra år som vi har en helg för oss själva!
Och jag tänker inte ens sakna mina barn! :)

Det där är nämligen en sån där grej som irriterar mej mer än mycket annat.
Varför måste man sakna sina barn det första man gör när man äntligen är ifrån varandra..?
Jag är mamma, jag älskar mina barn (oftast), jag lever med dom varje dag, jag är (förutom dagis) utan mina barn någon timme varannan månad kanske så varför ska jag behöva skämmas för att jag säger att jag inte saknar mina barn när det gått två timmar.
Okej, nu gör jag ju uppenbarligen inte det, skäms alltså. Men det finns ju så många andra som alltid måste hävda sina föräldrarroller och sin kärlek hela tiden. Och det är fan synd att det ska behöva vara så...att någon ska tro att "hen" är en dålig förälder bara för att man låter sej vara sej några få gånger om året.
Att barnen är borta ett dygn/en helg och man inte saknar dom innebär ju inte att man inte tänker på dom alls. Dom finns ju alltid med i ens huvud ändå. Det kommer man ju liksom inte ifrån...

Så därför tänker jag bara njuta av att jag och min man bara kan vara vi en hel helg!
-Tack kära Madde och Rickard-

Oj, nu blev det så där långt igen. I alla fall just nu när det egentligen är lite småbråttom. ;)
Så hej på er!

 

 


Stämplar ut!

Nu är det dags att sova. Tja, egentligen var det väl det för en bra stund sen.. Men va fan gör det om hundra år..? ;)
Om några timmar ringer klockan och sen blir det stressigt som vanligt, dagis, hem och packa väska, kolla lite på samhällsuppsatsen, komma på en bra ursäkt till varför den inte är klar än, eller så gör jag som jag brukar, säger som det är. Haha. Där efter åka iväg på möte och sen är det lektion..
Det väntar även oss något skönt i morgon, men det tänker jag inte avslöja ännu. ;)
Nä, för nu ska ja sova.
Natti natti
image description

Tokregnade..

..givetvis som värst när jag gick till och hem från dagis förut. Trots att jag hade ett jätte paraply så var jag ju gör fan helt dränkt. :-/
Jag hatar regn!!
Nu vill jag ha sol, värme och mer grönt. :)

Just nu sitter jag i soffan medan min man stökar i köket, och väntar på mat. ;)
Är helt jävla slut. Vet ej varför. Men känner mej som ett punkterat cykeldäck.

*

Tänkte dela med mej av min man här som en vacker avslutning på detta inlägg.
Men glöm inte, sexekexet är upptagen! ;)


Naglar

Idag har jag i alla fall påbörjat samhällsskiten. ;)
Påbörjat, det betyder att jag har en helvetes massa kvar.. Gah! Men en början är ju alltid något.. ;)
Kände att jag behövde ta mej en "liten" paus eftersom hjärnan inte alls var med på pluggspåret. (Ovanligt va?)

Sitter och saknar mitt företag! Det som var aktivt så jävla länge. *Not*
Hade så jävla gärna velat fortsätta jobba som nagelteknolog. Hoppas verkligen att läkarna kommer fram till en riktig lösning snart så jag kan få hålla på med det jag gillar.
Då hade jag inte heller behövt plugga mer, för den utbildningen är ju redanavklarad. ;)

Kollade precis på lite nagelbilder som plåster på såren, men det ökade ju bara suget ännu mer. Hahahaha.
Här kommer i alla fall några bilder.

Naglar jag gjort på mej själv

image description

image description
    image description    image description

image description

image description
    image description    image description

image description
Mina bröllopsnaglar :)

Naglar på andra
image description

image description
    image description    image description
image description
Mina och Helenas naglar

image description
    image description    image description


Åh, så skoj det är att sitta och pilla med sånt här.
Det är väl det enda jag riktigt har tålamod att sitta med i flera timmar. ;) Nästan det enda i alla fall. Hahaha.

Nä gott folk, nu ska jag göra mej klar. Ska ju snart gå bort och hämta mina små sniglar.
Si sådär spännande att behöva ens gå utanför dörren när det spöregnar.. :(

Hej så längre!

Maaah!

Kan fan inte fatta varför det ska vara så förbannat svårt att vakna på morgonen.
Eller jo, det fattar jag väl egentligen.. Men ändå. ;)
Fy och blä, vad trött jag är! Bara dessa meningar har tagit en kvart att skriva.

Ligger och funderar lite på varför jag fan inte bara kliver upp.. Ju längre jag ligger här ju senare kommer jag ju iväg också. Enkel ekvation! ;)
Jag får ju liksom springa till dagis varje dag.. Gah!
Och idag är det ju fan ännu viktigare att jag är i tid ju!

Okej..
Hej me er då då!
//Sän

 


Snart så..

..är det dags att krypa till sängs. Men det är väl bara korkat att tro att man skulle lyckas somna innan klockan slagit tolv. ;)

Hade Angie här förut. :)
Massa spännande snack som vanligt. Dock glömde vi helt av att hissa eller dissa någon låt idag. Hahaha. Har av någon anledning blivit lite av våran grej det där. ;)
I alla fall fick jag fixat till hennes naglar. Hon är alltid så skön med sina färgval. Hon vågar!
Och färger som man är lite skeptisk till lyckas fan alltid bli så bra när man väl lagt dom.. ;)
-Tack fina, goa Angie för idag!-

Ska fortsätta glo på BB nu och sen ska jag dejta kudden.
Tack för idag!

image description


Mysigt värre!

Jääääj, fick min nya dress med posten idag! :)
Så nu sitter jag på balkongen i min dress, dricker te, tittar på regnet som står som spön i backen och pratar med Majsan. Jätte mysigt!
Men jag hoppas innerligt att det hinner sluta regna innan det är dags att knalla bort till dagis.. ;)

Fick tillbaka mitt prov förut också. VG!
Man är väl för grym. :)

Men man får väl återgå till samtalet här nu. Svårt att koncentrerar mej på att både skriva och samtala. ;)
Så adjö så länge.

//San

image description


Provet

Då var provet avklarat!
Det gick nog ganska bra tror jag. Det kändes så i alla fall. ;)
2-3 grejer vet jag att jag nog inte gjorde rätt på för visso, men annars så gick det nog som sagt bra. :))

Var typ färdig först, så fick en liten "bensträckare".
Så nu ska jag gå och köpa mej en kopp te.
Slutar om 45 minuter och då är det raka vägen hem och plugga som gäller..

Ikväll kommer Angie också. :)
Men va fan, hej så länge!

image description

 


Morr

God morrgon gott folk!
Idag är en sån där morgon när ögonen knappt går att hålla uppe..
Klockan har ringt flera gånger. Och när den ringde första gången kan jag inte direkt påstå att jag ens lite hörde den, men det gjorde Tonni. ;)
06:29 -Mamma din mobil ringer! Mamma, stäng av den!
Hahaha. Då vaknade jag minsann.. Fast bara för att stänga av. ;)

Men nu är det så där jävla bråttom idag igen. Gah!
Hej med er!

 


Rekord!

Idag har ni slagit rekordet mina kära besökare. 842 känns inte som en så kass siffra får jag väl villigt erkänna. ;)
Tack för det! <3

Nu ska jag krypa till sängs och låta plugget sjunka in.
Ja jag lyckades faktiskt läsa lite förut. ;)
Så nu håller vi tummarna i morgon!

God natt allesammans!
//San ;)

image description


Uppdraget avslutat!

Fick ett uppdrag från en kär vän nyss, och vad ska man säga.. (Sträcker lite på mej) ;) Uppdraget slutfört någon minut senare.

Tänk vad fantastiskt det är ändå.
Vissa saker kan jag utan problem ägna mej åt i timmar om det så ska behövas, men plugga... Hahaha! Mm.. Mer än så behöver jag väl inte säga. ;)
Men det är ju verkligen fascinerande om man tänker på det.
Så länge jag bestämmer själv så kan jag leta info om något eller någon i oändlighet, men hemmaplugget är svårt att få gjort om det så ens handlar om att läsa två meningar. Och egentligen kan man väl kanske känna att det är en smula underligt eftersom det faktiskt är jag själv som har valt att plugga. ;)
Men va fan, petitesser!

Nu är det en timme kvar innan sniglarna ska stoppas i sina sängar och nu är ju frågan bara om man ska överlåta barnen till deras far och faktiskt läsa lite engelska eller om man ska umgås med familjen, skita i läsningen och hålla tummarna för att det går vägen i morgon ändå.. ;)
Det är lite så jag gillar att leva. Med tanken på att "det löser sej". Det är mest bekvämt så, och hittills har det väl ändå gått ganska bra. ;)

Nu hör jag att mina barn är lite gnälliga, så mitt drag blir nog ändå att fly in i boken en timme och låta Fredrik ta dom små trötta. ;)
Japp så får det bli!
Tack och hej.

//Bananskalsglidar'n

 


Nya glajer..

Nu är det snart dags att traska bort till dagis för att hämta mina små busar. :)
Men än så länge sitter jag i soffan och njuter av den totala tystnaden. ;)

Funderade lite över mina glasögon som man tydligen är tvungen att bära dagligen för att över huvudtaget kunna se något..
Känns ju inte som det var så där värst länge sen jag skaffade dom, men oj vad man kan missta sej!
Synen blir liksom bara sämre av någon suspekt anledning. (nej jag är inte gammal!) Till och med med glasögonen på är synen inte var den var när jag skaffade dom.. Gah!
Och det var ju som sagt (i min värld) inte så länge sen jag skaffade dom. Hahaha! Oktober 2008 var det visst. :-/
Så det är nog hög tid att göra sej en ny undersökning!
Men det där är också en sån där grej jag bara skjuter på hela tiden. Sådär spännande att lägga pengarna på när det finns så mycket annat kul. ;)

Nu är ju bara frågan vad jag skulle kunna tänka mej för nya brillor..?
Sen är det nästa problem också då..hur kul är det med glasögon på sommaren då.. Det blir en för jävla ful bränna i fejset + att när man är svettig så glider "ögonen" ner på nästippen och så får man gå omkring som en vrålnörd och putta upp dom hela tiden. Så linser hade ju varit bra..om det inte vore för att det blev så vansinnigt irriterande i mina ögon efter bara någon timme. Gah!

En ögonlaseroperation kanske..?
Men det om något kostar ju en slant. Äh, få fjäska lite extra för min kära make ett tag fram över, så kanske. ;)

Nä, dags att gå!
Hej hej.

Är egentligen inte för det där med att ta kort på mej själv alltså, men får väl bjuda på en liten "glasögonorm-bild" då ;)

 


Lusten..?

Vart fan tog pulgglusten väg?
Fast det var kanske för mycket begärt att tro att det skulle fortsätta så bra som det gjorde i söndags..men ändå! ;)
Idag fick ju till och med tillåtelse av min kära samhällslärare att stanna hemma för att skriv, men hur går det då..? Inte alls rent ut sagt. Och ska jag vara helt uppriktig så har jag liksom inte ens plockat fram grejerna. Hahahaha! Åh, så typiskt mej. (Tänker skylla på ADHD'n) ;)
Och om typ två timmar ska jag hämta ut mina små mördarsniglar från barnförvaringen, och då kommer jag ju att skylla på att jag inte kan plugga då heller eftersom barnen är hemma. Sen när barnen väl somnat, ja då kommer man ju skylla på att man är trött och bara vill vara..
Det håller ju fan inte. Inte när man är så korkad och erkänner det. Hahaha. Men vad fan! ;)
Sen var det ju det där förbannade engelskaprovet som jag blev så glad över att det blev uppskjutet tills på onsdag så jag skulle hinna plugga. Onsdag råkar visst vara i morgon nu helt plötsligt så det kanske är på tiden att öppna bokhelvetet nu då innan sniglarna kommer och "sölar"..

Fick även tillbaka mina uppsatser på svenskan idag.
Tjoho! MVG på alla tre. *Klapp på axeln* ;)
Det får allt bli en guldstjärna idag igen asså!

*

Jag har minsann en vän som inte är riktigt klok måste jag bara säga. Hahaha!
-Majsan din galning! ;)
Vi slog vad om en grej igår. Eller rättare sagt, hon slog vad om en grej igår. ;) Och jag kan säga att jag är mäkta imponerad och alldeles, alldeles strax har hon faktiskt vunnit detta vad. Kanske till och med redan nu. Hahaha.
Vet dock inte om gratulationen ska gå till henne eller mej, men jag blir i alla fall skyldig henne en sushi-dejt, och det kan det ju vara värt. Haha!
-Heja dej mitt alldeles egna lilla mongo! <3

 


Nä nu får jag väl se till att öppna dom där förbannat tråkiga engelskaböckerna.
Så tack å hej så länge. ;)
//San

 

image description

 


Zzz

Vaken.. Ja mer eller mindre i alla fall. ;) Och jämte mej snarkar Tonni gott minsann.
Snart är det dock slut på det lugna och behagliga. ;)

FAN, vad sugen jag är på mera sömn. Men nejdå. Alldeles strax måste jag slänga mej ur sängen, hoppa in i duschen, slänga på mej och sniglarna kläder och sen lubba till dagis, buss och skola..
Sköna sommarlov, skynda då!

Himmel-och-pannkaka vad gött det ska bli. Bara en månad kvar. :)
Undra om det kommer att kännas som det gjorde för bara några år sen..?! Garanterat inte!
När man vara liten och skiten och trodde att man visse allt om allt. När man trodde att man hade mest bekymmer i hela världen..
Bekymmer som.. "vem fan ska tigga cigg utanför HP idag" (som nu förvisso var jävligt pinsamt) eller "fan, någon som snor någon sprit hemifrån eller fixar någon som kan köpa ut" eller "asså min kille har typ inte smsat mej på typ en timme asså.."
Hahahaha!
Åh vad jag gärna hade bytt för ett dygn.
Inte fan förstod man hur pinsam man var då, inte förutom cigg-tigget. Inte heller fattade man vilka bekymmer som skulle sparka en i röven om bara några år. ;)

Oj shit, dags att gå upp.
Hej me er!
//TantSan

image description

 


Dress på väg!

Tjoho hittade den fina dressen som deltagarna i BB har fått in. (Okej, lite oskönt att gå i samma som BB-deltgarna, men den var ju så fin) ;)
Och nej jag har inte beställt med BB-loggan på!

Åh längtar redan efter en avi. Hahaha
Här har ni den

http://www.kicksuit.se/sv/madde-gra-rosa/madde-gra-rosa.html?order=17906301

 


Smärtfritt ;)

Hoppla, det gick ju smärtfritt det där. ;)

Tonni är ett sånt där barn som inte är helt lätt att lägga på kvällarna. Eller ja, lätt att lägga är han väl, men han har väldigt svårt att komma till ro och faktiskt somna.
Men inte ikväll inte. ;)

Jag satt nyss och läste om dinosaurier för Thea för att vi skulle ha en liten mysstund. Men när Tonni hörde att jag läste så kom han också in i rummet för att lyssna. (När han kom in hade jag knappt två sidor kvar att läsa)
Han la sej i sin säng eftersom jag och Thea hade tagit upp hela hennes säng ;)
När jag knappt fem minuter senare hade läst klart så såg min lilla son ut såhär


 


Tjoho!

Jag hade turen med mej! Provet är på onsdag. :)
Hur bra som helst.
Däremot har jag samhäll i morgon, och ja..det är ju fan fortfarande inte ens påbörjat. :-/
Men funderade lite på om jag kanske ska skita i att gå på lektionen i morgon och istället sitta på min balkong i lugn och ro och skriva.. Vi kommer ju ändå bara sitta och skriva på lektionen i morgon, så då kan jag ju som sagt lika bara göra det hemma. Skulle jag stöta på någon jätte svårighet så får jag väl bara ringa en livlina. (Majsan) ;)
Har en svenska lektion i morgon också förvisso.. Så till skolan behöver jag väl ändå ta mej på morgonen. Dock ska vi väl bara sitta och läsa, men jag vill ju ha tillbaka mina uppsatser. :) Det känns som om det har gått bra, vilket gör det ännu roligare att återfå. ;)
Ja detta var väl spännande läsning..? ;)
Nu vet ni i alla fall vad jag har för tankar om morgondagen. Hahaha! Det kanske har gjort någons liv lite lättare..
Och nu ska jag inte göra ett piss mer idag, förutom att umgås lite med min familj och sen stoppa mina små sniglar i sina sängar om en och en halv timme. :)
Punkt.
image description

Gårdhäng

Barnen var lite hängiga igår, så jag tänkte att det kanske var någon skit på G och bestämde mej därför att det var bäst att ha mina små sniglar hemma idag.
Men det var ju tydligen falskt alarm..
Och jag som verkligen behövde plugga inför provet som eventuellt är idag.. :-/
Det går inte alls kan jag ju säga då.
Mina barn är inte så lugna och snälla.. Och varje gång jag ens öppnar boken så hittar dom på något nytt.
Tänkte att det kanske skulle gå lättare om vi gick ut, då kanske dom kunde tänka sej att låta mej läsa i lugn och ro.
Men nej nej..!

Jaja, det får väl bära eller brista då.
I värsta fall får jag väl bara göra om provet en annan dag. :-/
Det hade bara varit så surt eftersom det förra provet gick så bra. Men det är bara att acceptera att plugg, barn och ADHD inte är det lättaste. ;)

Nu är det inte långt kvar innan mannen kommer och löser av mej och jag ska åka och göra bort mej på engelskan. :)
Så jag får väl samla ihop mina små sniglar och mina prylar och gå upp å börja med lunchen.

Hej på er!
//San

 

 


Mätt

Har nyss ätit lite go mat, och nu sitter jag åter igen på balkongen med en kopp te. Men nu är jag fan trött på att plugga! Så böckerna har jag lagt åt sidan en stund.
Båda svenska uppgifterna blev i alla fall klara och inskickade, men engelskan och samhällsskiten har jag inte ens påbörjat. :-/
Har jag otur så är provet i engelskan i morgon, men om jag har tur så är det inte förrän på onsdag. Vågar man chansa..? Nja det vette fan asså. Men jag har ju några timmar på mej i morgon, och då gäller det fan att ilplugga. ;)
Samhällsuppsatsen tänker jag definitivt vänta med tills i morgon, för nu är huvudet som en enda grötig massa.
Men jag måste ju fan berömma mej själv för min insatts idag! Jag som har så svårt för att få nått gjort när jag är hemma.. Stor guldstjärna till mej själv! ;)

Ikväll är det BB Live. Ska bli spännande. Haha.
Det är fan pinsamt att man följer den skiten asså. Men lite skoj är det ju allt. ;)

Nu ska jag nog ta mej en dusch och sen ska jag stoppa om mina små sniglar.
Det var tur att ingen nappade på annonsen om dom igår, för just nu är dom ganska så söta. ;)

Nä, skit på er!
Tack å hej.
//San

image description


Woho!

Nu har jag fan slagit mitt rekord i plugg asså!
Har suttit i över 4 timmar, konstant. *Klapp på axeln*
Dock är jag fan allt annat än klar.. Pust! Kom ju på att jag visst har ett engelska prov i veckan också. Så två stora kapitel ska läsas igenom.. Gah! Som om jag inte hade tillräckligt liksom.
Men det är bara att bita i det sura äppelhelvetet och fortsätta!

Nu har jag (som ni kanske märker) tagit en liten paus.
Diskat har jag gjort och nu fick jag allt unna mej en liten bloggstund. Kände att det var nödvändigt. ;) Med en paus asså..

Jag undrar fan hur det kan ta gått mer än fyra timmar.. Jag har ju bara läst igenom och rättat min berättelse, läst fem dikter och börjar skriva om dom. (Förjävla tråkigt vill jag lova..) Kollat igenom massa mail från min samhällslärare och konstaterat att jag känner att jag står inför en typ omöjlig jävla uppsats. ;)
Men men, allt tickar väl på..

Familjen har dragit hem till Fredriks syster och svåger så jag kunde få lite lugn och ro.
Men eftersom det är så gott väder idag har jag valt att sitta på balkongen hela dagen och göra det jag ska, så så mycket lugn och ro är det väl kanske inte ändå. ;)
Just nu sitter jag och smålyssnar på två grabbar i kanske tioårs åldern som tjafsar om en boll och vem som ska bestämma. Haha. Om man ändå bara hade såna små bekymmer.
Dom kanske vill byta..? Jag går gärna ner och bråkar om en boll och chefsrollen om någon gör mina läxor åt mej. ;)

Nä, nu får jag väl fortsätta här om jag vill bli färdig detta århundradet. ;)
Hej så länge!
//San

image description

 


Neeeeeeej!

image description

 

Fan, har så jävla mycket som måste bli klart idag...
Städa ska vi göra, som alltid på söndagar och sen har jag en berättelse som ska vara klar, eller ja, den är klar egentligen, den ska vara kollas innan den skickas in. Sen är det en stor uppsats i samhäll som jag inte ens börjat med (som skulle varit klar i fredags..) och en jävla trög uppgift i svenskan till som jag inte heller har börjat med..

Åhhh vad denna söndag genast kändes förjävlig. Och jag som hatar söndagar ändå. ;)
Så ja, lite och göra kan man säga, så här kan jag ju inte ligga och skriva på en blogg.

Hoppas ni får en mysigare söndag!
Vi hörs. ;)
Hejhej så länge!
//San

 


Dags..?

Tror nog att det är dags att börja tänka på refrängen som det så oskönt heter. ;)
Är för jävla trött så det finns väl ingen direkt anledning att tvinga dom små ögonlocken att hålla sej uppe mer.

Och med dom orden tackar jag för mej och önskar er en god natt och hoppas ni ska sova gott, för det tänker i alla fall jag göra. ;)

image description


I..I..Ikeeea!

Japp det blev minsann Ikea idag. :)
Middagen slog vi på stort och åt där. Haha. Men det blev inga skålar.. Min man som så jävla sällan säger nej sa faktiskt nej idag. ;) Han tyckte allt att det fick räcka med porslin i hemmet.
Hur kan han vara så dum och säga nej till porslin..? Har han missat att det inte är så många år kvar tills det finns två PMS-damer i huset. ;) Mohahahaha! Det kan vara bra att bunkra upp..
Eller så får jag väl bli så arg för att min man sagt nej så jag blir tvungen att kasta lite porslin efter honom, och då måste vi ju åka till Ikea och fylla på i alla fall. Visst är jag smart?! Det är fan så jag förvånar mej själv ibland asså. ;)

Fast lite kan jag väl kanske hålla med honom.. Fast det skulle jag ju aldrig erkänna ju.. ;) Så glöm det jag just skrev och skvallra för fan inte för Freddan. Hahaha!
Skit bara att den lilla fan är inne och snokar på min blogg.
Jaja, jag får väl bjuda på det den här gången då.

För utom det så har jag två mördarsniglar till salu. Eller bortskänktes till och med.
Jo så skrev jag!! :-0
Alla så praktsvin kan bara ta och knipa igen för det är fan inte alltid så mysigt med barn. Allra minst när dom gör att för att bråka med varandra och med sina föräldrar.. Gah! Det är så man vill slita håret av sej ibland.
Men dom är söta när dom sover! :) Det är ju alltid nått..
Och snart är jag ju 37 år, och då jävlar Helena! ;)

Nä, nu ska jag fortsätta att njuta av tystnaden. :)
Nu har jag fått spytt av mej.
Hej hej!

image description

 


Kommer nog aldrig tillbaka!

Ibland fattas du mej och då vill jag ge mej ut för att leta efter dej. Men det är ingen idé, för du finns inte längre.
Du är borta, och kanske kommer du aldrig tillbaka.
Det smärtar en smula ibland, men det är något jag får leva med.
Du är nog förlorad för alltid, och det är du som kommer känna störst smärta den dagen du vaknar igen. Om du vaknar igen.

Jag har svårt att förstå anledningen till ditt destruktiva beteende, och egentligen tror jag att du har det också. Du har tappat dej själv och nu låter du det bara flyta på och hoppas på att du kanske lyckas famla rätt. Tyvärr tror jag att du famlar i helt fel riktning, och jag är rädd att du snart upptäcker det själv. Frågan är bara vem som fångar dej då..? Har tanken ens slagit dej..? Kanske är det något du verkligen måste sätta dej ner och fundera över på riktigt.

Jag vill tro att en liten del av ditt rätt jag finns kvar och om det gör det så måste du lyckas gräva fram den smulan nu om det ens ska finnas något hopp kvar. Tyvärr är det bara du själv som kan finna denna lilla smula. Ingen kommer att kunna göra det åt dej!
Tänk en och tio gånger till!

image description


Brrr!

Idag är det fan inte varmt ute asså. :-/
Tänk att man gick i långklänning tisdag, onsdag och torsdag. Då var det minsann jätte varmt och gott! Men igår och idag är det istället pungkallt ute. :( Blåser som fan gör det också.. Pust!
Just nu tittar solen fram lite emellanåt i alla fall. Inte för att det blir så mycket varmare.. Men ändå!

Ont i halsen har jag idag också.. Hum.. Inge bra dag idag.. *Nä jag är inte bitter..*
Eller va fan, det blir vad man gör det till. ;) Då är bara frågan vad man ska göra idag. Kanske åka till Ikea och köpa dom där skålarna som jag och Majsan såg när vi var på Ikea sist.
Jag älskar Ikea! Skulle kunna bo där. Haha. Tänk var gött det hade varit, då hade man sluppit det där med att vilja göra om hela tiden.. När man tröttnat på ett rum, ja då flyttar man bara in i nästa. ;) Det hade varit något det.
Frågan är bara vad personalen och vakterna hade sagt om jag kom med min lilla familj och massa packning. ;)

Nä nu skippar vi fantasierna och tar en kopp te istället.
Hej så länge.
//San

 


Go'mörra gött fölk!

Tonni ska ha en guldstjärna idag minsann. :))
Han vaknade typ runt halv åtta, låg kvar hos oss en stud, bad sin far att sätta på tv'n och sen gick han ut att satte sej i soffan och tittade på "Lady och Lufsen" utan att väcka någon eller pilla på något.. Duktiga gossen min!

Nu är det bara jag och Tonni som är vakna. :) Vi ligger i soffan med täcke och myser, glor på filmen och undrar när Papi och Thea ska vakna. ;)
Ska kanske bara vara å ligga här en liten stund till, sen får vi väl fixa lite (för att vara lite oskön..) frulle!

Hej så länge!
//San


 


 


..

image description
Nu ska jag sova som en stock.. Det vill jag lova. Så nu säger jag:
God jävla natt gott folk! :)
//San

Nyvaken

Jisses vad jag är trött! Känns som om jag hade kunnat sova i en vecka. :-/

När vi kom hem förut gick jag och Majsan ner till Apoteket, sen till Ica och hämtade ut två paket och sen traskade vi äntligen hem.
Det var först när jag kom innanför dörren som jag verkligen kände hur jävla trött jag var. Och dum som jag var la jag mej på soffan.. Gissa om jag kunde hålla mej vaken. ;)
Nopp, somnade som ett litet barn. Haha.
Min dotter, söt som hon är, la en filt på sin trötta mamma. Jag fick till och med låna hennes snuttefilt. ;)
Sen satte hon igång å fotograferade mej. Det var tydligen skoj. Hehe.

Sen blev jag visst väckt, för det var tydligen dags att äta middag..
..och nu sitter jag på balkongen, mätt som fan och försöker åkalla piggheten. :-/
Men det går inte så vidare värst bra asså. Och även om jag skulle lyckas skaka liv i mej så lär väl tröttheten sparka mej i röven om bara en liten stund ändå eftersom barnen vill att vi ska sitta och kolla på film. :-/
Gah...!!

Men men, det är väl bara att gilla läget. ;)
Så nu skiter jag i er!
Tack å hej!
//San

image description

Thea älskar att ta kort! ;)

 

image description image description

En trött mamma! ;)


Hemgång

Då var det snart dags att åka hemåt. :)
Förkylningen är tillbaka.. Gah! Den som äntligen typ hade försvunnit. :(
Men det blir väl så när man sover med ett vidöppet fönster som bara kastar in kyla rakt på en.. :(
Men men, delar man rum med någon så får man väl offra sej.. Hoppas bara man inte blir så dålig så man kommer behöva vara hemma något mer. :(

Nu ska jag hoppa in i en dusch och få på mej kläder och sen kommer Fredrik och hämtar oss.
Ska bli skönt att sova i sin egna säng inatt. :)
Äh, hej på er!
//San

image description


Skithelvete!

Fy fan vilken mensvärk!!
...PMS!
Lite lustigt ändå.. meningen var att jag skulle tagit fram mina böcker och verkligen pluggat just nu. Och visst, böckerna har jag plockat fram. ;)
Men precis när jag skulle öppna dom så upptäckte jag att dom pratade om just PMS på "Efter tio", och nu sitter man ju här och som vanligt är böckerna endast framtagna.. Gah!
Varför är det så svårt att få plugget gjort..? Blööö!

Nä, nu ska jag vika mej dubbelt och tänka ut mensvärken..!
Tack och hej!

 


Getingar!!

Asså jag må älska vädret och värmen, men helvete vad jag önskar livet ur getingarna! Jag är inte rädd eller springer iväg, men jag vill fan inte ha dom på min balkong, än mindre på mej.
Nu har jag liksom fått gå in från min balkong efter att ha viftat bort närmare tio stycken.. En stor jävel lyckades till och med flyga in under min klänning, men fick ut den lika fort, utan att bli stucken! *Pust*
...jag som ville sitta ute och plugga och njuta av det underbara vädret..
Så in i helvete störande!

Men nu har jag hittat nått som kanske kan funka! Det skulle vara helt fantastiskt om det kunde vara så här enkelt. :)

"Sommarens middagar kan lätt förstöras av att getingar tar del av maten. Det bästa man kan göra då, är att sitta stilla. Men vill du redan innan försäkra dig mot dessa oinbjudna gäster så är Vespo Zon perfekt.

Vespo Zon är ett upphängt getingbo i plast som endast genom sitt utseende håller getingar borta. Det finns alltså inget behov av spray eller gift och det är inte heller nödvändigt att bekämpa eller utrota getingarna. De håller sig helt enkelt borta och det är miljövänligt."

 

image description

Detta "getingbo" kan man köpa på Plantagen och Blomsterlandet. Och det tänker jag definitivt ge en chans! :)

*

Förutom mitt sökande efter getinghjälp har jag också fått packat min lilla resväska. :)
Fattar inte hur man alltid lyckas få med sej så jävla mycket..? Ska ju bara vara borta i två dagar, men ändå blir det alltid så mycket. Och då försökte jag verkligen bara packa ner det mest nödvändiga. Hahaha.
Jag lovar att jag säkert kommer att upptäcka när vi kommer fram att jag har lyckats glömma något hemma i alla fall. ;) Så är det ju alltid. Hahaha!

Nä, nu ska jag sätta på en kopp te och sen får jag väl sätta mej med böckerna och försöka få något gjort. ;)
Hej så länge!

//San


Sol!!

Jaaaa! Både idag och i morgon är det bara en stor sol på SMHI. :))
Och på termometer här bredvid, visas 18 grader!! Dock i solen. Men ändå! Tjoho! ;)

Nu ska jag väcka barn och sparka iväg oss till dagis. :)
Vinivink, och god morgon!


 


Nattuggla

Att det ska vara så jävla svårt för lille Janneman att ta sej hit om kvällarna.. Det är ju upprörande för fan. Och det är ju så evinnerlig tråkigt att ligga vaken på nätterna och vänta på att få somna. Muttermutter..!
Dags att ge det ett nytt försök, och nu kom Tonni och knödde sej ner här också..
Så ja, god natt!

Underbar dag!

Vi har verkligen haft en supermysig dag.
Barnen har busat hur mycket som helst. Och Tonni har verkligen förvånat mej. ;) Trodde aldrig han skulle hålla sej på tomten, men jodå. :)

Solen har lyst och värmt på bra hela dagen.
Vi har grillat, och två glas vin fick vi i oss också. :)

Nä himla toppen dag helt enkelt!
Nu är vi på väg hem med två små trötta barn. Tonni sover förvisso redan, och känner jag min dotter rätt så somnar hon strax innan vi parkerat bilen. ;)

Här kommer några bilder från dagen

image description

Essi väntar på färjan

 

image description

 

image description image description

 

 


Äntligen!

Idag är det långklänningpremiär! :)
Och snart är familjen klar för att åka och kramas med Catja och Thilo.
Det är även Reinepremiär idag. ;)

Sjukt att Catja och Reine har varit tillsammans sen förra sommaren och till och med bor ihop, och inte ens har vi träffats ännu. :-/
Men idag så. Hahaha.

Ha en skön dag allesammans!
Hej hej

 


Förste Maj!

Idag är det väl också en sån där lurig dag va..?
Förr var jag grym på att lura skiten ur folk den förste april/maj, men nu för tiden vet jag inte ens vad man skulle kunna luras med.. "Åh jag har vunnit massa pengar" eller "Vi försöker få ett barn till" eller..asså jag kom fan inte ens på några fler dåliga skämt liksom. Haha!

Jaja..
Idag tog jag och Thea igen den förlorade sömnen från igår morse när Tonni väckte oss. ;)
Thea sov till strax efter nio och jag sov fram till strax före tio!
Hur gott som helst. ;)
Det är för jävla tur att jag har en sån underbar make som alltid låter mej sova på morgnarna när han är hemma! <3

Men å andra sidan låter jag han sova rätt gott på nätterna. ;)

image description

Den här bilden tog jag natten till igår på min lille man.
Tänk liksom när man kommer in i sovrummet vid tre på natten efter att "skvallerexpressen" har gott varm i örat i några timmar, så tittar man ner i sängen och Fräddfan syns först inte till. :-/ Hum.. Och så går man lite närmare, och jodå, där ligger något. ;)

Nu sover ju typ Fredrik så här varje natt så man förstod ändå ganska snabbt vart man skulle kolla efter karl'n. ;)
Jag fattar bara inte hur man kan sova sådär.. Helst med hela huvudet in under kudden och täcket ända upp. :-/
Jag hade fått panik. Haha.

Men nu ska jag väl börja göra mej i ordning, kolla av hur familjen mår och se om vi ska bege oss till Tholo och Tattisen. :)
Så hej på er!

//San

 

 


RSS 2.0