Nu är det mycket..

Imon ska Tonni döpas, å snart ska vi flytta.. Om två veckor exakt, och vi har inte ens börjat packa. Hehe.
Fan vad man drar sej, det är ju såååååå tråkigt. Sen vet man inte vart man ska börja heller, just det är kanske man kommer använda eller det eller det.. Ändå änvänder man inte ett skit typ. ;-)

Så har vi köpt en goo liten katt oxå. :-)
Lilla Esther. Men liten är egentligen det sista hon är. Haha. Hon ska egentligen väga runt 3 kilo, men hon väger 5,9 kilo. :-O
Snaka om tjok kisse. Men hon är världens mysigaste katt.


*Hon är för tjock för att kunna ha selen som man ska ;-)

Hum..
Pratade lite med pukot idag på msn.. (Den biologiske)
Tråkigt trött man blir. Han tycker inte att han gör nått fel alls gällande Thea asså.
Jag frågade för ett tag sen om han kunde tänka sej att låta Fredrik adoptera Thea, han svarade ju då att han skulle tänka på det.. Sen talade en i sthlm om för mej att så kommer det inte bli. Nej, idag hade han ändrat sej. Han tyckte Fredrik ska ta hand om hans dotter, men han tänker inte låta någon han inte känner adoptera hans barn. Men döh.. Driver han med mej eller ??
Sen undrade han varför hans mamma inte fick träffa Thea när vi var i sthlm.. HAHA !! Inte fick ?? Hade hon bara velat så. Men under dom två dagarna vi var i sthlm var det ingen på den sidan som hörde av sej alls.
Så här skriver flanskallen:

Han säger (15:07):
en annan ska varför fick inte mamma träffa thea när hon var här?

.:.Sanne.:. säger (15:08):
Ja, fick ?? hade någon från den sidan varit intresserad så hade vi varit det med. men hörde någon av sej.. svar nej. Dom ända som hör av sej regelbundet där, Sanna, Linda, Anna å Perre..

Han säger (15:09):
hmm lite svårt för de att veta att ni skulle komma om man inte säger nått men men och pappa visste inte heller något tycker jag är konstigt men men

.:.Sanne.:. säger (15:11):
vi var på dop i eskilstuna, och när vi var där bestämde vi oss för att komma upp till sthlm när vi ändå var så nära.. ingen visste förens vi typ var på väg.. och jo, linda, anna, sanna å perre visste, och resten visste när vi hade varit framme i knappt 10 minuter, för det var ju då tessan hade sett mej och linda.. vi var i sthlm i två dagar, och under den tiden hörde ingen av sej förutom dom

Han säger (15:15):
jag har pratat med pappa och han visste inget...och på de 2 dagarna kunde du inte frågat om mamma ville träffa thea för du vet att hon inte har pengar at ringa för men varför bry sig om någon annan för...nu drar jag vissa måste sköta saker

Driver han med mej ?? Kvinnan hörde av sej till mej sist i Nov -08 och frågade om hon fick köpa en dockvagn till Thea i julklapp (som hon aldrig gjorde) Gången efter det hörde hon av sej dagen efter Tonni föddes och frågade om min förlossning och Tonni, men inte en fråga om hennes första och ända barnbarn, och sist jag hörde något från den sidan av den familjen var när Tonni var sjuk. Då hörde alla av sej och frågade om Tonni. Men INGEN nått om Thea. Dom ända som brydde sej om att höra hur det var med Thea som nyss blivit stora syster och sen fråntagen från hela familjen i 12 dagar, var Anna, Linda å Sanna. Dom var till å me nära på att åka ner för att vara med Thea å avlasta Fredriksföräldrar och våran oro. Dom tre som inte ens egentligen är biologiska. Konstgt att det bara är Theas Ikke biologiska familjer som älskar och bryr sej om henne.
Och tillbaka på det sista han skriver då.. Hur i helvete ska jag veta att en vuxen människa inte har pengar på sin mobil, eller inte kan låna någon annans ?? Hade hon velat få tag i mej å träffa Thea hade hon kunnat gå över till sin vän som hon bro granne med. Asså, vill man kan man.. Tänker inte ens ta åt mej av det där skitsnacket..
Han skrev oxå att han kan tänka sej att låta Fredrik adoptera Thea när vi varit tillsammans i 7-8 år och gifta i 5 år.. Öh, oki.. Jag frågade bara för att det skulle gå så enkelt och smidigt som möjligt. Tror han att om han säger nej så kommer det inte att gå ?? Nu tror han att jag behöver honom. Synd. 1. dom kan godkänna en adoption utan den biologiske förälderns tillstånd om förälderna inte funnits på länge och om förälderna är opassande på ett eller annat sätt. 2. Dom ska ändra lagen nu så att styvföräldrar enklare ska kunna adoptera.
Men vill han behöva komma ner och tvista om det, så oki för mej.
Fredrik har redan nu funnits längre i Theas liv än vad han har gjort.
Han verkade uppenbarligen tycka att det var oki att det är Fredrik som står och betalar allt ink. dagisplats för hans dotter.. Pinsamma jävel..

Nää nog om det.
Imon ska iaf Tonni döpas. Får hoppas det blir fint. Han ska ha sin gudmors fina dopklänning iaf. :-)
Det kommer nog bli lyckat, trots att det inte ska bli fint väder.
Men när Thea döptes i den kyrkan var det typ 25 grader ute, å inne i kyrkan var det upp mot 40 grader. Vi höll på att dö där inne. Så det är rätt tacksamt att det inte ska bli så varmt. :-)

Nää nu ska jag lägga in lite bilder, å sen ska vi åka bort till lokalen.
Ha det toppen allesammans.
Kramkram

Thea:

              
*Thilo, Thea å mommo      *Finaste tjejerna                  *Snuttan                *Nappefia

              
*Hos morbror            *Tok Thea                    *Thea på Ikea                     *Mäter magarna ;-)


*Thea i Nathalies bikini ;-)

Thea mammas lilla skrutta.
Jag älskar dejj så sjukt mkt. Du å Tonni är det finaste på jorden. Vet inte va jag skulle ta mej till utan er !!
Jag hoppas att vi alltid kommer att vara bästa vänner. Du kan alltid komma till mamma vad det än är, och det ska du alltid veta gumman. Min fina tjej, du gör mej till världens mest stolta mamma.

Tonni:

              
*Tonni å Thilo            *Goa gossarna          *Och igen.. <3                      *Mor å son, god morgon ;-)

              
*Matglad ??                           *Provar bikini                        *Tonni å Esther         *Glada killen

         
*Skojig leksak            *Mina killar                           *Goodning


*Prinsen <3

Tonni, du är en helt underbar liten kille.
Alltid så glad å go. Mamma kommer alltid finnas för dejj. Blir så lycklig över alla nya framsteg du gör varje dag.
Älsklar dejj plutte prinsen <3

Nää, dags att gå.
Ha det toppen än en gång ;-)

RSS 2.0