KukmÀtning..

IgÄr kvÀll började den dÀr nya serien dÀr brudar anmÀlt sina urkassa pojkvÀnner för att lÀra dom att vara romantiska...
AssÄ vad Àr detta..?
Om killen nu Àr dum i huvudet.. Ja men gör slut dÄ och skaffa dej en som Àr som du vill ha den.
NÀ men varför det nÀr man kan fÄ lite tid i rutan..

Ja jag och Fredrik satt ju sjÀlvklart i varsin soffa och spelade Wordfeud som tvÄ mongon nÀr detta börjar, och sjÀlvklart var vi ju tvungna att se pÄ det nÀr det nu ÀndÄ hade börjat. Haha.

Helt fantastiskt rörande att brudar Àr sÄ pinsamma! Jag skÀms...
Dom stoppar in sina tuppar i nÄgon jÀvla tro om att dom ska vinna pengar pÄ att vara vad en faktiskt kille Àr.
Tro fan dÄ att han spelar ut det.

Jag och Fredrik hade dock lite delade meningar om detta, men för fan brudar skyll er sjÀlva!
Jag mÄ gÄ emot romantiktjaffset just nu, men vad tror en brud pÄ riktigt skulle hÀnda om man lÀmnar en man med andra mÀn för lite"kukmÀtning", fri tillgÄng till alkohol och "sexiga" brudar?

PÄ ett sÄnt typ av sÀtt och stÀlle tror jag ingen hade varit hundra trogna assÄ.
DÄ menar jag inte bara "alla dessa vidriga mÀn".
Vem hade inte luktar pÄ lite nytt kött i en sÄn skönt upplagd situation för just det..

Fredrik, söt som han Àr och lite vaksam för att frugan just kan stÀllt en sÄn dÀr kuggfrÄga, svarar -nÀ jag hade vÀl druckit lite och suttit med och tjötat.

Fredrik pÄ riktigt..? Jag har kanske inte inte gÄtt i skolan, men jag Àr inte helt korkad..
Ett sÄnt svar frÄn en karl fÄr man för att han tror att han just sagt det jag vill höra.

Jag menar inte att jag hade kÀnt att det var okej om min man var otrogen. Oooonej!
Men det kÀnns ju jÀvligt naivt att tro att en man skulle tÀnka med annat Àn sin penis i en sÄn "lockande situation"..

KÀnns mer som att brudarna kanske ville göra slut, men hittade inte det sista steget för att göra det. DÀrför ut satte dom sina pojkvÀnner för en hÀrlig poolfest med litervis alkoholhaltiga drycker och dessa utvikningsbrudar. DÀr killarna ocksÄ dÄ ska tro att dom Àr dÀr för just det jag skrev innan, "kukmÀtning"..
Tror Àn en gÄng inte att nÄgon inte hade gjort nÄgot som ens flickvÀn inte skulle gilla synen av.
Alla kanske inte rent fysiskt hade varit otrogna genom hÄngel osv. Men i huvudet satte nog alla killar pÄ dom brudarna just dÄ, och nÄgra la kanske en tass lite för lÄngt in pÄ nÄgons lÄr och rÄkade kanske "nudda" tutten lite för mycket.

Fredrik blir dÄ lite trött pÄ mej och frÄgar mej hur jag hade reagerat om jag nu hade sökt dit med honom för att jag trodde att han skulle vara otrogen i den situationen för att jag skulle "kunna" göra slut, och han nu faktiskt inte hade gjort ens lite inom otrohetsramen..
Jag svarade dĂ„ min kĂ€ra man att om det hade visat sej att han bara suttit dĂ€r och pratat utan att "rĂ„kat" nudda lite, eller haft svĂ„rt att hĂ„lla fingrarna i styr, sĂ„ hade jag nog fan gjort slut för just den sakens skull, för vad fan, ÄR DU BÖG DÅ ELLER?!?!
Haha. Åter igen, nej jag accepterar inte att han Ă€r otrogen, och Ă€r han pĂ„ krogen ska kan han kunna stĂ„ emot lockelser..
Men ett uppdukat smörgÄsbord med frestelser och kukmÀteri, det tror jag blir svÄrt att fÄ en karl att sÀga helt nej till.
SĂ„ dĂ€rför "undviker" man vĂ€l sĂ„nt.. Än mer som brud borde man vĂ€l undvika att ens karl hamnar pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt i en sĂ„dan situation..

Fan vad det var svÄrt att skriva hur jag menar, utan att fÄ det att lÄta helt sjukt kÀnner jag.. Haha.
Skit samma, huvudsaken Àr att Fredrik fattade hur jag tÀnkte, och att budskapet gÄtt fram om att jag skulle Àta honom till frukost om han "nuddade" lite för mycket ;)

Det var ocksÄ rörande att se att töserna blev helt knÀckta nÀr deras just lurade och förnedrade mÀn blev lite upprörda pÄ dom.. Vad trodde dom..? Att deras killar skulle tacka dom för att dom just hÀngt ut sina killar som dÄliga pojkvÀnner och serverat detta hÀrliga partyt avsiktligt..
Fantastiskt rolig serie detta! :)

Vem vill egentligen ha en över romantisk sliskbög hemma..?
Ja, nÄgon gÄng ibland hade det vÀl varit trevligt med lite blomster eller en liten överraskning......... ;)
Men inte jÀmt. HallÄ..?
Jag hade kÀnt mej förbannat jÀvla obekvÀm om jag kom hem och min man stÄr i kostym och ska hÀlla upp champanj i fina glas, serverat över tjusig middag, drog ut stolen för att med en försiktig handrörelse visa att man fick lov att sÀtta röven pÄ stolen, med myspyssnuttigull omgivning, och efterÄt, en rosenbladsgÄng in till sÀngkammaren som ocksÄ den Àr prydd med massa blomblad, ljus och massa snuttigull nallar över allt. :-/
GAHHH!!! Vem ska stÀda upp skiten efterÄt??
Kunde du inte bara frÄgat rakt ut om vi kan ligga ikvÀll..? Och kanske i sÄ fall bara lyxat till det med en chokladbit efterÄt, (kvinna som man Àr) ;)
Men att spela upp en hel scen ur en amerikansk romantisk film..? KÀnns lite tramsigt kan jag tycka. 
NĂ€, jag hade spytt.

Lite anstrÀngning och uppskattning kan man vÀl absolut ge sin partner emellanÄt ÀndÄ.
Man kan folk hÄlla sej lite inom ramarna nÄgon gÄng..

Sen undrar jag över dessa stackars karlar överlag ÀndÄ assÄ..?
Är inte vi kvinnor jĂ€vligt kassa Ă€ndĂ„..
Vi önskar massa gulligull av mÀnnen som nog fan Àr schyssta nog genom att bara vilja ha oss.
Hur lÀtt kan stackarna ha det egentligen..?
Vi krÀver i alla situationer att dom ska förstÄ vad vi vill och menar, samtidigt som vi gapar om att dom ska lyssna pÄ det vi sÀger.
Ja, men vi sÀger ju aldrig rakt ut vad vi vill ÀndÄ, inte konstigt att dom blir lite kluvna nÀr vi vÀl gör det.. -Menade hon det hon sa, eller ska jag förstÄ att hon menar nÄgot annat om nÄgot annat..
Vi vill att dom ska vara rara mot oss, men vi tycker dom Àr pinsamma nÀr dom vÀl försöker, och nÀr dom försöker Àr dom livrÀdda för att göra fel och istÀllet fÄ en avhyvling för det.
NÀÀ, man ska nog egentligen vÀnda lite pÄ det.. Vi kvinnor kanske skulle vara lite mer som mÀnnen och mÀnnen lite mer som oss kvinnor.
Men hur fan hade det sÀtt ut..
Äh, det fĂ„r vĂ€l vara som det Ă€r sĂ„ vi har nĂ„gon att hacka pĂ„. ;)

Tack för idag..

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..đŸ€·đŸ»â€â™€ïž

RSS 2.0