Hemmadag.......

Sådär kul att bara vara hemma hela tiden. :-( Men vad ska man göra... Vill ju inte att lilleman ska komma än, så då är det väl bara att följa oder å ligga still. Men jag känner mej fan som en fånge i mitt eget hem. Fastlåst i min egen soffa.. *Pust*
Varför kan inte jag få en "vanlig" graviditet. Jag vill oxå vara ute bland folk å visa upp min mage. Inget jag fick göra med Thea å inte nu heller. För trist. Men men. När man har den lilla nyfödda bebisen på sitt bröst så har det varit värt all smärta å alla tråkiga dagar i hemmet.
Längtar så tills jag får upp min lille pojke på bröstet. Men som jag skrivit innan, han får allt stanna ett par veckor till. :-D

Vi vaknade inte förens tio idag. *Gött* Sen gick vi upp å åt en go frulle, sen lekte vi lite, å sen la vi oss i soffan å kollade på "Lotta På Bråkmakargatan", åt lunch, å sen slocknade vi till "Ronja Rövardotter". Sen kom Mia å VOVVEN hit. :-D Satt å snackade lite skit, å sen satte ja igång med lite  mat. Kyckling, ris å currysås blev det idag. *Mums* 
Fick julklappar av Akelius idag. En vetekudde i form av ett hjärta, å en dataväska. Kul för dom som inte har en bärbardator liksom. *Synd* ;-)

Blev lite rörd förut idag när min kära Catja skulle gå å handla å hon visade att hon tänker på sin fastsittande syster 2 våningar upp. :-D Hon skrev nämligen å frågade om det var något jag behövde från affären. Faan va gulligt av dejj att tänka så. Synd att jag inte hade en riktigt lång lista bara. ;-) Hehe.
Vem tänker liksom på att jag sitter fast här å kanske inte har nån mjölk eller nått typ. Jo min Catja gör. *Tacksam*
Å så fint du hade skrivit om mej/oss i din blogg. Blev ju rörd ju. *Kärlek*

Nää, nu ska jag göra mej en stor kopp varm oboy, värma min vetekudde å kolla på tv.
Ha en fortsatt trevlig torsdags kväll mina trogna läsare.
*Glöm nu inte att skriva en komentar när ni är inne å läser, så jobbigt kan det inte vara* ;-)



*Min snygga dotter. Haha. Hon har själv satt på sej EN strumpa, å en filt över huvudet.. Å så sprang hon omkring halva morgonen. Haha. Å Alltid ställer hon sej i samma pose när man tar fram kameran. Det blir nog en modell av denna lilla tjej en dag. ;-)
Catja
2008-12-18 @ 21:13:01
URL: http://catiska.blogg.se/

Hahaha ja de va synd att du inte hade jätte listan redo.. ;)

Klart jag tänker på dig och du vet att de är bara o ringa om de skulle vara något..

E ju inte så långt bort...

Älskar er familjen...

Emilly
2008-12-19 @ 10:26:31

Tycker synd om dig vännen, som sagt all smärta å slit är värt d så fort du får se lille Tonni ;)

Söt hon är lilla modellen ;)

Du kan skatta dig lycklig att du har så många fina vänner & en pojkvän som hjälper dig & finns för dig i denna jobbiga tid, inte många som har de.

Pöss på er ;)

mommo mams
2008-12-19 @ 11:05:28

Thea din lilla gullegris....Mommo älskar dig

o Sanne ta det lugnt, snart är det över, kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0