Nu Àr det mycket..

Imon ska Tonni döpas, Ä snart ska vi flytta.. Om tvÄ veckor exakt, och vi har inte ens börjat packa. Hehe.
Fan vad man drar sej, det Ă€r ju sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ trĂ„kigt. Sen vet man inte vart man ska börja heller, just det Ă€r kanske man kommer anvĂ€nda eller det eller det.. ÄndĂ„ Ă€nvĂ€nder man inte ett skit typ. ;-)

SÄ har vi köpt en goo liten katt oxÄ. :-)
Lilla Esther. Men liten Àr egentligen det sista hon Àr. Haha. Hon ska egentligen vÀga runt 3 kilo, men hon vÀger 5,9 kilo. :-O
Snaka om tjok kisse. Men hon Àr vÀrldens mysigaste katt.


*Hon Àr för tjock för att kunna ha selen som man ska ;-)

Hum..
Pratade lite med pukot idag pÄ msn.. (Den biologiske)
TrÄkigt trött man blir. Han tycker inte att han gör nÄtt fel alls gÀllande Thea assÄ.
Jag frÄgade för ett tag sen om han kunde tÀnka sej att lÄta Fredrik adoptera Thea, han svarade ju dÄ att han skulle tÀnka pÄ det.. Sen talade en i sthlm om för mej att sÄ kommer det inte bli. Nej, idag hade han Àndrat sej. Han tyckte Fredrik ska ta hand om hans dotter, men han tÀnker inte lÄta nÄgon han inte kÀnner adoptera hans barn. Men döh.. Driver han med mej eller ??
Sen undrade han varför hans mamma inte fick trÀffa Thea nÀr vi var i sthlm.. HAHA !! Inte fick ?? Hade hon bara velat sÄ. Men under dom tvÄ dagarna vi var i sthlm var det ingen pÄ den sidan som hörde av sej alls.
SÄ hÀr skriver flanskallen:

Han sÀger (15:07):
en annan ska varför fick inte mamma trÀffa thea nÀr hon var hÀr?

.:.Sanne.:. sÀger (15:08):
Ja, fick ?? hade nÄgon frÄn den sidan varit intresserad sÄ hade vi varit det med. men hörde nÄgon av sej.. svar nej. Dom Ànda som hör av sej regelbundet dÀr, Sanna, Linda, Anna Ä Perre..

Han sÀger (15:09):
hmm lite svÄrt för de att veta att ni skulle komma om man inte sÀger nÄtt men men och pappa visste inte heller nÄgot tycker jag Àr konstigt men men

.:.Sanne.:. sÀger (15:11):
vi var pÄ dop i eskilstuna, och nÀr vi var dÀr bestÀmde vi oss för att komma upp till sthlm nÀr vi ÀndÄ var sÄ nÀra.. ingen visste förens vi typ var pÄ vÀg.. och jo, linda, anna, sanna Ä perre visste, och resten visste nÀr vi hade varit framme i knappt 10 minuter, för det var ju dÄ tessan hade sett mej och linda.. vi var i sthlm i tvÄ dagar, och under den tiden hörde ingen av sej förutom dom

Han sÀger (15:15):
jag har pratat med pappa och han visste inget...och pÄ de 2 dagarna kunde du inte frÄgat om mamma ville trÀffa thea för du vet att hon inte har pengar at ringa för men varför bry sig om nÄgon annan för...nu drar jag vissa mÄste sköta saker

Driver han med mej ?? Kvinnan hörde av sej till mej sist i Nov -08 och frÄgade om hon fick köpa en dockvagn till Thea i julklapp (som hon aldrig gjorde) GÄngen efter det hörde hon av sej dagen efter Tonni föddes och frÄgade om min förlossning och Tonni, men inte en frÄga om hennes första och Ànda barnbarn, och sist jag hörde nÄgot frÄn den sidan av den familjen var nÀr Tonni var sjuk. DÄ hörde alla av sej och frÄgade om Tonni. Men INGEN nÄtt om Thea. Dom Ànda som brydde sej om att höra hur det var med Thea som nyss blivit stora syster och sen frÄntagen frÄn hela familjen i 12 dagar, var Anna, Linda Ä Sanna. Dom var till Ä me nÀra pÄ att Äka ner för att vara med Thea Ä avlasta FredriksförÀldrar och vÄran oro. Dom tre som inte ens egentligen Àr biologiska. Konstgt att det bara Àr Theas Ikke biologiska familjer som Àlskar och bryr sej om henne.
Och tillbaka pÄ det sista han skriver dÄ.. Hur i helvete ska jag veta att en vuxen mÀnniska inte har pengar pÄ sin mobil, eller inte kan lÄna nÄgon annans ?? Hade hon velat fÄ tag i mej Ä trÀffa Thea hade hon kunnat gÄ över till sin vÀn som hon bro granne med. AssÄ, vill man kan man.. TÀnker inte ens ta Ät mej av det dÀr skitsnacket..
Han skrev oxĂ„ att han kan tĂ€nka sej att lĂ„ta Fredrik adoptera Thea nĂ€r vi varit tillsammans i 7-8 Ă„r och gifta i 5 Ă„r.. Öh, oki.. Jag frĂ„gade bara för att det skulle gĂ„ sĂ„ enkelt och smidigt som möjligt. Tror han att om han sĂ€ger nej sĂ„ kommer det inte att gĂ„ ?? Nu tror han att jag behöver honom. Synd. 1. dom kan godkĂ€nna en adoption utan den biologiske förĂ€lderns tillstĂ„nd om förĂ€lderna inte funnits pĂ„ lĂ€nge och om förĂ€lderna Ă€r opassande pĂ„ ett eller annat sĂ€tt. 2. Dom ska Ă€ndra lagen nu sĂ„ att styvförĂ€ldrar enklare ska kunna adoptera.
Men vill han behöva komma ner och tvista om det, sÄ oki för mej.
Fredrik har redan nu funnits lÀngre i Theas liv Àn vad han har gjort.
Han verkade uppenbarligen tycka att det var oki att det Àr Fredrik som stÄr och betalar allt ink. dagisplats för hans dotter.. Pinsamma jÀvel..

NÀÀ nog om det.
Imon ska iaf Tonni döpas. FÄr hoppas det blir fint. Han ska ha sin gudmors fina dopklÀnning iaf. :-)
Det kommer nog bli lyckat, trots att det inte ska bli fint vÀder.
Men nÀr Thea döptes i den kyrkan var det typ 25 grader ute, Ä inne i kyrkan var det upp mot 40 grader. Vi höll pÄ att dö dÀr inne. SÄ det Àr rÀtt tacksamt att det inte ska bli sÄ varmt. :-)

NÀÀ nu ska jag lÀgga in lite bilder, Ä sen ska vi Äka bort till lokalen.
Ha det toppen allesammans.
Kramkram

Thea:

              
*Thilo, Thea Ä mommo      *Finaste tjejerna                  *Snuttan                *Nappefia

              
*Hos morbror            *Tok Thea                    *Thea pÄ Ikea                     *MÀter magarna ;-)


*Thea i Nathalies bikini ;-)

Thea mammas lilla skrutta.
Jag Àlskar dejj sÄ sjukt mkt. Du Ä Tonni Àr det finaste pÄ jorden. Vet inte va jag skulle ta mej till utan er !!
Jag hoppas att vi alltid kommer att vara bÀsta vÀnner. Du kan alltid komma till mamma vad det Àn Àr, och det ska du alltid veta gumman. Min fina tjej, du gör mej till vÀrldens mest stolta mamma.

Tonni:

              
*Tonni Ä Thilo            *Goa gossarna          *Och igen.. <3                      *Mor Ä son, god morgon ;-)

              
*Matglad ??                           *Provar bikini                        *Tonni Ä Esther         *Glada killen

         
*Skojig leksak            *Mina killar                           *Goodning


*Prinsen <3

Tonni, du Àr en helt underbar liten kille.
Alltid sÄ glad Ä go. Mamma kommer alltid finnas för dejj. Blir sÄ lycklig över alla nya framsteg du gör varje dag.
Älsklar dejj plutte prinsen <3

NÀÀ, dags att gÄ.
Ha det toppen Àn en gÄng ;-)

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..đŸ€·đŸ»â€â™€ïž

RSS 2.0