Snark!

Gottegris! Bredvid mej ligger det en lien 3 årig pojke och snarkar för fullt. :)
Min lilla gosing. <3
Jag hatar att väcka min barn. Det känns så jävla onödigt liksom. Dels för att dom är så fina att ligga och titta på och sen för att jag anser att sömnen är så viktig för dom. (och så kan jag ju sova lite till om dom nu gör det.) ;) Det känns typ lite som om man tigger efter en bråkig/jobbig dag när man stör deras sköna sömn..
Men "plikterna" kallar ju så vad ska man göra..?

Nu är det nog dags att sätta punkt, gå upp, väcka mina små sniglar trots allt, göra oss i ordning och bege oss till dagis.
Och idag ska Tonni få gå till dagis utan blöja. :-0 Hjälp! Haha. Han är ju jätte duktig när jag säger att han ska prova att vara utan blöjan en stund hemma, fast han vill helst inte. :-/ Men igår lovade Tonni Ragnar att han skulle sluta med blöjan.. Så vi får väl se hur detta ska gå. Jag packade en påse full med kalsonger, byxor och strumpor igår. Hahaha. Dagisfröknarna trodde att detta skulle gå kanon, men jag känner allt min bekväme, snurrige son! ;) Detta kan verkligen gå hur som helst. Hahaha!

Nä, dags att sätta fart!
Hej hej.

image description

 

Anonym
2012-05-31 @ 07:36:29

Det kommer gå skit bra!!! :) Man måste ju börja någon gång.. Och det är helt ok även om det blir några små olyckor!! Det hör bara till!! Lycka till!! Pussar!!

mommo
2012-05-31 @ 07:53:24

Heja Tonni




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0