Hyresfittföreningen!

Asså jag blir fan förbannad!
Klockan är liksom halv nio på kvällen och mina barn ligger och sover, och även om dom inte hade gjort det så hade jag ändå blivit förbannad.. Som sagt då, klockan är halv nio och det ringer ordentligt på dörren..
-Va fan?! Alla jag känner vet att jag hatar spontanbesök och dom vet också att jag ogillar dörrklockan, så vem fan kan det där vara..?

Jo en gubbjävel från Hyresgästföreningen..!
Jag slet upp dörren och blängde på honom medan han sa sitt namn och var han var ifrån. Fast inte ens hann han prata klart innan jag sa, -Du jag uppskattat fan inte att idioter ringer på min dörr halv nio på kvällen och verkligen inte när mina barn sover, så du kan vänligen gå här ifrån. Jävla jehovas beteende.. Hejdå! Och så drog jag surt igen dörren.

Asså vad är det för jävla fel på folk och dörrförsäljning..?!?!
Vill jag gå med i en sekt, köpa en vara eller bli medlem någonstans så vill jag väl det utan att dom behöver ränna här och då lär jag ju kontakta dom själv!
För även om jag kanske hade velat gå med i Hyresfittföreningen, skaffa comhem eller gå med i jehovas så hade dom fått mej att ändå skita i det bara för att dom kommer och jobbar sej på min dörr. Dra!

Åh min dag som var så bra nyss..
Men det har svängt lite kan man säga. :-/
Värsta skoskavet, känner mej lite hängig och det känns som om en monsterförkylning hänger som ett hårt slag som när som helst kommer träffa mitt i prick, mensvärk har jag det med, och så nu hyresgubbjäveln på detta också..!
INTE OKEJ!

Nä inte är jag bitter inte.
Ha en piss kväll alla jävla as..
Ni andra kan väl göra som ni vill. ;)
Hej hej

 

mami
2012-03-28 @ 09:14:31

Aj skoskav inte kul




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0