Ensam... :-(

Japp, i morse åkte Fredrik till Malmö, å han kommer inte hem förens på torsdag kväll.. :-( Saknar honom redan massor ju.
Sen är han visserligen hemma mer än en vecka på semester, å sen ska han jobba i Malmö igen i två veckor, å sen har han semester i 4 veckor :-D
Det kommer å bli helt underbart. För efter semestern ska han åter igen ner till Malmö å flera månader.. Eller aa, han kommer jobba varannan vecka då. Men iaf. ;-) Det kommer ju vara jätte tråkigt att vara ifrån honom så mkt, å för hans del kommer det framför allt att vara jobbig att vara ifrån barnen.
Dom små växer ju så mkt så fort, han kommer ju missa massor. Det är ju iof skönt att han är hemma en hel vecka mellan varje arbetande vecka..
Nää, nog om det..


*Thea verkligen älskar sin lillebror. Dom e ju så fina ihop :-)

Thea e på dagis, så det är bara jag å lillfisen hemma nu. Lite tomt. Egentligen är det ju ändå så här på vardagarna, men nu känns det extra mkt bara för att Fredrik är så långt borta å inte kommer hem i eftermiddag. *Töntig man är då * Hehe.


*Thea pratar med Mommo !! ;-)

Igår var det ju Val oxå.. Jag röstade faktiskt. Dock inte på dom vinnande. Men det stör mej inte jätte mkt att det var dom som vann. Det hade isf funnits andra som hade stört mej betydligt mer.
Var hos Gunilla å Göran igår oxå. Göran fyller nämligen år nu i veckan, så vi var å åt lite middag å lämnade blommor. :-D
I lördags var vi hos en av Fredriks systrar på kalas då både hennes pojkar fyllt/fyller år. :-D Fuskade då med en kakbit å en liten liten tårtbit. Oj vilken ångest jag fick. Har ju inte ätit sån på 3 veckor. Å har faktiskt på den tiden gått ner 4,4 kilo å minskat 6 cm på magen ;-)
Inte helt dåligt på 3 veckor va ?? Jag är iaf nöjd. Byxorna har ju börjat sitta ganska löst, å tröjorna sitter betydligt bättre. :-D Men än är vi inte klara minsan. Har MÅNGA kilo kvar.

Å i fredagsvar vi ju hos Majsan i hennes nya lägenhet å hjälpt henne med bokhylla å var lite sällskapliga. :-D
             
*Gömmer sej ;-)         *Majs å Thea på ica                  *Sessan

Var föresten ute lite i lördags oxå. ;-) Till en början satt jag å Majsan hos henne å drack å snackade skit, sen gick vi bort till lokalen där det var lite fest. Dansade å hade skit kul. Men oj vad fuller jag blev. ;-) Kom la inte i säng förens 5 på morgonkvisten, å sen kom Fredrik å barnen å hämtade mej vid nio. Pigg som en mört.. *NOT* Hehe


*Mor å son, sover gott ;-)

Å mina barn bara växer å växer !!
Tonni börjar bli en stor kille nu. :-) Han är vaken mkt mkt mer, han har börjat vända sej, han har börjat sträka sej efter saker, men armarna gör inte helt som han vill ännu. ;-) Han har börjat äta lite gröt på morgonen, å det tycker han är smaskens. :-) Han ska hela tiden stå upp, men det har han hållit på med ganska länge.. Aaa, kort sagt, han börjar verkligen bli mer en bebis nu.
Thea pratar å pratar. Haha. Hon är så rolig.  I förra veckan när vi skulle gå till dagis, så ställde jag barnen i hissen, sprang in å hämtade mina nycklar, å när jag kommer mot hissen igen kommer Thea springandes mot mej, -mamma mamma, tomme haja, bitte umpa (kommer hajar, biter rumpa)  Jag blev helt paff. Hur vet hon vad en haj är å att dom bitts ?? Men det visste hon tydligen. ;-) Haha. Sen stod hon å pekade ner i springan mellan hissen å våningen, -mamma, dä bo haja.
Gullonge. Å i fredags kom Fredrik å Thea hem efter att ha varit på Ica, då har hon helt plötsligt sagt -Tack så mytte. :-D
Innan har hon bara sagt tack. Hehe. Å hon är jätte duktig med pottan nu. Hon är jätte duktig på att säga till, å vi har sällan blöja på henne på dagarna när vi är hemma. Det händer olyckor ibland, men oftast hinner hon faktiskt. Å i lördags kväll hade honom kommit upp till Fredrik å sagt att hon ville kissa, å när hon satte sej på toa kom det. :-) *Stolt* Lika så på kalaset i lördags sa hon till att hon hade ont i magen å ville gå å baja. Åh, mammas duktiga tjej.


*Tjockeongen ;-)    
         
*Första maten                     *Vill ha...                               *Gooekillen

*Det å ju skit skoj att äta :-D


Nää, nu ska jag å Tonni mysa lite.
Skriver snart igen.
Kram på er


*Mina lyckopiller :-D
fredrik
2009-06-08 @ 23:06:15

Kan bara säga att ja har den finaste familj man kan ha. Ni e bäst puss puss

mommo mams
2009-06-09 @ 02:39:19

Kan bara hålla med dig Fredrik

pussen från Mommo

Susanne
2009-06-09 @ 18:40:50

Hej!



Vilken underbar familj du har Sanne Ta vara på den! Kramisar från emily o hennes mamma

Julia och Céleste
2009-06-10 @ 17:23:21
URL: http://littlemommy.blogg.se/

Vilken fin familj! Vilka ursöta barn! Fast det var väl ingen nyhet! :D Sköt om er! Kramar från oss!

Sanna
2009-06-18 @ 11:27:14
URL: http://winterbirth.blogg.se/

Sötaste Thea och Tonni! <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0