Grattis !!

Grattis på 29 års dagen svärmor. ;-) *Vad fjäskar jag för nu då* HAHAHA

Iaf så fyller då min kära svärmor år idag för den som inte begrep det. ;-)
Vaknade vid tjugo i tio idag. Skulle gå upp å gå på toa med min dotter, men det gick knappt... Får ju bara ondare å ondare för var dag som går.. Hur ska jag klara 74 dagar till ?? :-O Tog mej ju för fan bokstavligt 5 minuter från min säng till toaletten. Sjukt för fan.. Gjorde i ordning frulle till mejj å Thea fisen, å sen la vi oss på soffan.
Thea kollade för ovanlighetens skull på Pippi å jag ringde massa viktiga samtal.. Sen lekte Thea modell igen *haha* därefter lekte vi tittut under täcket i soffan, somnade å sen kom pappzen hem. Vi åt mat å sen åkte vi till svärmor med en bukett blommor. :-D

Är så tacksam för den hjälpen mina nära å kära tar sej tid till . Min lilla älskling fyller år på lördag å jag kan inte ens gå till min egna toalett å kissa, så hur ska jag kunna åka iväg å köpa present. Men tack vare min kära Mia så löste det sej. Jag fick ringa till butiken ifråga, kolla om "den" fanns kvar å sen lägga undan, så åkte Mia dit å köpte "den".
Tack tack tack !! Du är en pärla. :-D
Mia fick oxå köpt en present till Fredrik idag. *Jag vet vad det är* ;-) Men min mor har dessto större problem. Tur att man har en kille som är tacksam för det lilla, så han är inte så svår å köpa nått till. Mamma hade en idé förut, å det blir nog skit bra. :-D

Nää, nu ska jag lägga mejj å se om jag kan få sova lite inatt.
Det är hopplöst med denna j*vla rygg asså. :'-(
Måtte han komma snart.. Eller iaf lite tidigare som sagt.. Vecka 36 typ, då vet jag en som skulle bli glad- Mias födelsedag är den 9:e feb, å då befinner vi oss i just v.36. ;-)
Nää, natt natt gott folk. Glöm inte att lämna ett litet avtryck när ni nu ändå läst igenom allt bladder. ;-)

                      
*Modellen  ;-)               *-Syns vovvarna??          *Reflex tjejen                    *Äkta kärlek
mommo mams
2008-12-30 @ 21:49:24

Älskling du får härda ut "trots usel rygg" snart är det över.. o pussa lill modellen från mommo




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0