Afton

Då var kvällen här. :)
Thea är hos sin fina gudmor och myser, Tonni ligger i sin säng, Fredrik sitter i soffan och kollar på televisionsapparaten och själv sitter jag på balkongen med en kopp te. :)

*

Det kändes lite konstigt att bara hämta ett barn från dagis idag. ;) Men det lär väl bli så ett tag fram över nu så det är väl bara att börja vänja sej..
Pratade lite med Tonnis fröknar om situationen förut. Dom kände väl ungefär som jag. Och det kändes ju bra. Dessutom upptäckte jag när jag stod där och pratade med dom att den ena chefen jag hade samtalat med tidigare idag kom för att prata med den fröken som gjort bort sej mest.
I samtalet som jag hade med chefen uppfattade jag att hon skulle ringa till berörd pedagog för att boka en tid för oss alla, men hon ville nog ta tag i det tjänstefel som pedagogen faktiskt begått, innan vi skulle sätta oss allihopa..

När vi tjötat klart knatade jag och Tonni bort till Sanna och hennes små troll för att hämta Thea. Men vi blev kvar en stund. :)
Sen kom Freddan och mötte oss och så gick vi hem och började med maten. Därefter kom Majs och hämtade Essi. :)

Strax innan Majsan kom så pratade Thea lite om att hon hade varit ledsen på dagis idag också och att hon inte ville vara där mer, att hon ville gå till gamla avdelningen istället för det är mycket bättre där och alla är mycket snällare där.
Usch vad det skär i hjärtat på mej. :(
Men som jag skrev i förra inlägget så behöver hon ju inte gå nu på ett tag. Utan hon får vara med Majsan på dagarna tills detta har löst sej. Eventuellt behöver hon kanske gå nästa torsdag, men vi får se. Mamma kanske kunde ta henne då, för hon vill inte heller att Thea ska behöva gå dit något mer. Och i värsta fall får jag väl bara ta ledigt den dagen.

Men nog om detta. :)
Nu ska jag återgå till min tekopp.
Så hejsvejs!

 

 

Daniella Book
2012-05-15 @ 21:05:04
URL: http://daniellabooks.blogg.se/

jättefin blogg! Allt bra?:D

Kajsa
2012-05-15 @ 21:38:04
URL: http://www.nattstad.se/ringblomma

Härligt med kväll=)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0