Sååå trött

Det är bäst att man finner Pierre NU. Hela GBG kommer snart att somna lite när som helst och lite var stans skulle jag tro..
Även om jag inte är ute och söker hela tiden, så sitter man ju konstant på nätet eller i telefon om detta.
Pierre, försvinnandet och sorgen hos hans anhöriga är det första man tänker på när man vaknar och det sista man tänker på innan man somnar..

Stämningen bland folk på fb sidan har dock ballat ur fullständigt.
Folk är otrevliga, roffar åt sej äran för saker som någon annan gjort, "puffar" upp inlägg med info som är flera dagar gammal och som dom flesta förmodligen läst 60t gånger.. Man tystar ner folk och man har helt låst sej kring detta från mediet. Allt som ska sökas ska sökas på ställen som passar in på mediets beskrivning, annars kan det mer eller mindre vara.. :-/
Allt kring festen har ju absolut inte kommit fram, och alla frågor om festen osv tystas ner i samma sekund som dom ställs, i värsta fall blir folk till och med avstängda för simpla frågor..

Tror nog att dom anhöriga "skrämmer" iväg folk som inte har personliga kopplingar till Pierre genom sånt här beteende.
Man involverar hela GBG/Sverige, men i nästa sekund kan man inte lägga ut vare sej bilder från festen, på kläder eller ens svara ordentligt på folks enkla frågor. För att inte tala om attityden från alla där inne då..
Tyvärr, men som sagt, tror folk "tröttnar" på att hjälpa till snart, om dom inte redan har gjort det..

Byt attityd och vidga vyerna lite tack.
Fast vidga vyerna kan man ju egentligen lite påstå att några gjort i alla fall eftersom någon helt plötsligt drog till Malmö igår efter att någon sett en lång och förvirrad person på Konsum.. Hum..
Inget är väl förvisso omöjligt, men man kanske kunde börja med att röra sej bättre i GBG också.

Nä, nu måste jag nog sätta mej och plugga lite. Jag har ju liksom prov i morgon, och plugget har man ju hela tiden skjutit upp på grund av detta med Pierre. :-/
Vem tacka mej sen när jag plötsligt får IG på allt i skolan för att jag gjort sökningar, pockat på uppmärksamhet bland folk på nätet, osv..
(Fattar att familjen givetvis är glada för att så många hjälper till, men undermeningen i det..)
Så tack för mej /pluggande tjej..
(Ojdå :-/) Hahaha


image description




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0