Ännu ett..
ProPoints® värde: 11
Portioner: 6
Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 35 min
Svårighetsgrad: Medel
Ingredienser
100 g Cottage Cheese naturell 4%
100 g Margarin flytande 80%
2 1/2 dl Vetemjöl
1/2 dl Grahamsmjöl
3 msk Basilika
150 g Sparris, 1 knippe grön
3 st Ägg
2 dl Kvarg 10%
1 msk Senap (fransk)
1 dl Lättmjölk 0,5%
150 g Lufttorkad skinka, ca 12 skivor (Jag tog faktiskt vanlig skinka)
Instruktioner
Blanda samman cottage cheese, margarin, mjöl och 2 msk hackad basilika. Tryck ut degen i en pajform ca 24 cm i diam. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 2-3 min, låt rinna av och lägg i pajskalet. Blanda samman ägg, kvarg, senap och mjölk, krydda med salt och peppar. Häll det över sparrisen. Tillaga i ugn 200° ca 35 min. Lägg på rullad skinka coh garnera med basilika. Servera med sallad.