Fördela gärna först ;)

Min stora, lilla dotter!
Vart får dom allt ifrån..?! ;)

Jag och Thea sitter i soffan och äter popcorn var på Thea ger mej ett popcorn som är bränt inuti, så jag ber henne att lägga det på bordet istället. Det gör hon också. Till en början i alla fall, för plötsligt sträcker hon fram popcornet mot mej igen och säger, "Det är lugnt mamma, jag har gjort en liten fördelning här nu"
Hahaha! Vad säger man liksom då?
Skiten smakade ju fortfarande bränt, men när hon nu var så rar så fick man ju bara snällt och vänligt stoppa in popcornet i truten och tugga. Haha. ;)

Min son är däremot inte lika rar i afton.
Han har skrikit i typ två och en halv timme nu. Hela rummet har han lyckats riva också, och så skriker vi lite till..
Det ska bli spännande att se vem som ger sej först, han eller jag.
Tja, det lär väl bli han som somnar av utmattning här alldeles strax.
Men han kämpar på rätt bra ändå får jag säga, trots att hans motståndare är snäppet liiiite uthålligare...

Han kommer till som tätt ut ur rummet i hopp om att mami kanske har glömt att han skulle stanna på rummet, men icke, han blir hänvisad till rummet och städningen igen.
Och vet ni vad man gör då..? Jo då river man ut ännu lite till i ren ilska, och sen gör man ett nytt försök att gå ut och då säger man med tårar i ögonen och med söndergråten röst att man har lugnat ner sej.
Fast det gick visst inte ändå.. Så då gör vi om proceduren en gång till, och för varje gång blir det konstigt nog bara mer och mer att städa. Hum..?

Thea är dock nöjd, för detta innebär ju dubbelt så mycket popcorn till henne. Och det är hon ju inte feg för att använda för att trycka ner lillebror lite extra. "Åh Tonni, vad det är gott med popcorn. Synd för dej att du inte har städat"
Fast det var inte lika spännande när jag faktiskt råkade höra vad hon sa och hotade med att rycka skålen från henne också om hon inte kunde låta honom vara. ;)

Åh vilken rå och hemsk moder jag är.
Och vet ni, jag gillar det! Jag är nämligen lite av en så kallad maktmissbrukar. Kanske hade jag passat bra som diktator till och med.
Fast frågar ni min son just nu så hade han nog sagt att det var just det jag var. Hahaha.

Nä nu får det räcka med detta gap, nu åker han i säng!
Så adjö och god natt.
//San -den mäktige!


 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jenne

-Kanske inte alltid helt vanlig..🤷🏻‍♀️

RSS 2.0